Osemdesiatky sú späť!

17.05.2019 21:37
PUMA a britská návrhárka Sophia Webster prinášajú novú kolekciu inšpirovanú 80. rokmi - návrat v čase za neónmi a cvičebnými úbormi.
Športová značka PUMA a Sophia Webster ovládajú sezónu jar leto 2019 s neprehliadnuteľnou žiarivou kolekciou dámskeho a detského oblečenia a tenisiek PUMA. Návrat do farebných 80. rokov, inšpirácie tréningovým oblečením a vášeň pre tanec. To je nová PUMA retro spolupráca s britskou návrhárkou Sophiou Webster určená pre odvážne a sebavedomé ženy.
Sophia Webster známa svojím nezaujatým zmyslom pre štýl je predovšetkým návrhárkou obuvi a doplnkov, v ktorých kombinuje ženský štýl a originálne detaily. Pre jej najnovšiu kolekciu v spolupráci s PUMA využíva svoj typický rukopis a spája športový štýl s výraznými doplnkami, pre ktoré našla inšpiráciu v 80. rokoch.
Klasickým teniskám PUMA dodala svieži a nezabudnuteľný vzhľad vďaka neónovým a pastelovým odtieňom, ktoré pripomínajú atmosféru letného festivalu. Elegantný štýl Sophia spojila s bláznivými detailmi aj žiarivými farbami v klasických siluetách topánok PUMA Sude, Muse, CALI aj Thunder.
Ružová verzia topánky CALI SOPHIA WEBSTER je zložená z trblietavej a lesklé vrchnej vrstvy a z klasickej robustnej podrážky. V obľúbenej teniske Thunder SOPHIA WEBSTER je spojený masívny štýl tenisiek a elegantný ženský rukopis. 

Neoprénový zvršok topánky zdobí jemná biela čipka, ktorá tvorí kontrast s delenou gumovou podrážkou v neónových farbách. Typ topánky Muse je doplnený farebným detailom pripomínajúcim retro nákupný košík, ktorý obopína členok nohy.
S ktorýmkoľvek kúskom z novej kolekcie rozhodne nezapadnete v dave. Vybrať si môžete zo širokej ponuky obuvi i oblečenia - od krátkych topov, šortiek až po mikiny a športové sety.
Vybrané produkty z kolekcie budú v Českej republike dostupné od polovice mája u predajcov Top4Sport, Espace a Slowatch.
 
 
 

Fotogaléria: Osemdesiatky sú späť!

Záznamy: 9 - 10 zo 10
<< 1 | 2