Ochutnajte novinku FuzeTea Orange Cardamom

09.11.2022 23:34

Obľúbené nápoje FuzeTea ponúkajú spojenie zmesi čajového extraktu s príchuťou ovocia a byliniek, vďaka ktorému sa môžete odpútať od každodenného zhonu a ponoriť sa do sveta chutí a vôní. Čajový extrakt je z udržateľných zdrojov a je certifikovaný Rainforest Alliance. Novinkou je limitovaná zimná príchuť, ktorá v sebe kombinuje čierny čaj, stimulujúcu chuť pomaranča a štipku kardamómu, ktorý posilňuje imunitu.

Čierny čaj v kombinácii s pomarančom a kardamómom, to je nová zimná príchuť populárneho nápoja FuzeTea. „Obľuba nápojov FuzeTea u zákazníkov rastie, preto sa im snažíme prinášať nové a zaujímavé príchute, ktoré odrážajú ročné obdobie, ale aj zákaznícke preferencie. Táto nová príchuť umožňuje podávanie ako v studenom, tak aj v teplom variante, čo zákazníci s príchodom zimy určite veľmi ocenia,“ vysvetľuje Lukáš Topol, marketingový manažér značky FuzeTea Coca-Cola HBC ČR a SR. Novinka je dostupná v dvoch verziách balenia – 0,5 litra a 1,5 litra.

Limitovaná zimná príchuť prináša nevšedné spojenie čierneho čaju, pomaranča a kardamómu. Práve kardamóm sa najčastejšie používa ako dochucovadlo do jedál a nápojov. Ide o jedno z najdrahších korení a často sa nazýva kráľom korenia. Zároveň sa traduje, že kardamóm má magické účinky a žena, ktorá dá mužovi nápoj so štipkou kardamómu, ho vraj navždy očarí. Takže dámy, neváhajte, ochutnajte a ideálne sa o novú príchuť podeľte aj so svojou drahou polovičkou.