Obujte sa do jesene

18.09.2017 16:03
Nástup krátkych daždivých dní a chladných dlhých nocí neznamená, že si nutne musíte zaliezť do tepla domovov a túžobne z okna očakávať jar. Kedy inokedy si totiž užiť poriadne nákupy, než vtedy, keď je vonku počasie, že by človek ani psa nevyhnal? Napríklad u Baťu, kde na vás čakajú nové štýlové kolekcie pre jeseň a zimu 2017.

Dámska kolekcia osloví predovšetkým ženy, ktoré chcú byť atrraktívne, zaujímavé a nenútene šik. V kolekcii sa snúbi extravagancia so zvodnosťou. Francúzsky šarm s jednoduchosťou. Jednotlivé línie obuvi pracujú s materiálmi ako je koža a netradičný zamat a ponúkajú ženám rôzne styllingové možnosti. Žena môže byť výrazne neprehliadnuteľná na večierku, decente šik v práci, alebo ležérne elegantná na ceste do kina. Presne podľa súčasnej vízie značky Baťa 
"Som sama sebou & som s tým v pohode."
Pánska kolekcia pracuje s elegantným a business štýlom obúvania, ale nechýba ani voľnočasová obuv zameraná na pohodlie a funkčné materiály. 
Detská obuv je ako každú sezónu navrhunutá v spolupráci s odborníkmi a veľký dôraz sa kladie na kvalitu spracovania, pohodlnosť a splnenie zdravotných aspektov obuvi. V kolekcii nechýbajú ani detské topánky zo zateplených materiálov s nepremokavou úpravou do dažďa a snehu.
Dámske, pánske i detské kolekcie kúpite vo všetkých obchodoch Baťa v SR alebo na www.bata.sk
 

 

Fotogaléria: Obujte sa do jesene

Záznamy: 13 - 16 zo 21
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>