O 40% účinnejší v každej kvapke gélu

25.05.2018 13:45

Radi používate pracie gély Persil pre ich výbornú účinnosť, jednoduché použitie a nádhernú vôňu? Potom máme pre vás dobrú správu – nové gély Persil 360° Complete Clean majú novú receptúru, ktorá je o 40% účinnejšia v každej kvapke pri odstraňovaní škvŕn.

Nové zloženie gélov Persil je posilnené o vybrané polyméry pre boj s mastnými škvrnami, o enzýmy proti škrobovým škvrnám a vylepšenú kombináciu povrchových látok pre väčší jas vypranej bielizne.

Gély Persil 360° Complete Clean sú vysoko účinné v odstraňovaní škvŕn, pomáhajú obmedziť žmolkovanie, zjemňujú aj vyhladzujú povrch textilných vlákien a svojim špeciálnym zložením obnovujú farby a prinášajú pocit sviežosti. Teraz sú Persil gély nielen o 40% účinnejšie v každej kvapke, ale aj ohľaduplnejšie k životnému prostrediu vďaka koncentrovanejšiemu zloženiu, menšej spotrebe oxidu uhličitého v procese dopravy, menšiemu množstvu plastového odpadu a nižšej spotreby vody na výrobu gélu. 

Značka Persil, ocenená pečaťou kvality Slovak Superbrands 2018, tak opäť prináša do domácnosti riešenie pre perfektné výsledky prania.   

Gély Persil 360° Complete Clean kúpite v novej modernizovanej fľaši. Maloobchodná odporúčaná cena je 5,99 za balenie 20 pracích dávok.