Nový Perwoll s vášňou pre módu

31.08.2018 19:25

Geometrické tvary vládnu prehliadkovým mólam. Aj to je dôvod, prečo spoločnosť Henkel predstavuje novinku – limitovanú edíciu pracích prostriedkov Perwoll Fashion, inšpirovanú vášňou pre geometrické vzory. 

Nasledujte módne trendy. Nielen kúskami v šatníku, ale aj starostlivosťou o ne. Limitovaná edícia Perwoll Passion For Fashion je dostupná v pútavých geometrických dizajnoch, ktoré učarujú každej milovníčke módy. K dispozícii je variant na čierne oblečenie Perwoll Black & Fiber, ktorý zaujme elegantným čiernym balením so zlatým vrchnákom. Druhý variant v červenom balení Perwoll Color & Fiber je určený pre farebné kúsky.

Ako zbytok portfólia špeciálnych pracích prostriedkov Perwoll aj táto limitovaná edícia obsahuje zloženie, ktoré udržiava žiarivé farby a zároveň vyhladzuje vlákna látok. Oblečenie tak ostane stále ako nové bez ohľadu na to, či vám slúži na bežné denné nosenie alebo večernú zábavu.

Okrem toho, že nový Perwoll sa postará o fantastický prací výsledok, získa si vás aj sviežou vôňou, ktorú zanechá na oblečení po každom vypraní.

 

Perwoll limitovaná edícia Passion For Fashion je dostupný  v balení 900 ml a 2,7 l. Odporúčaná maloobchodná cena je za veľkosť 900ml - 3,99 EUR a  veľkosť 2,7l – 9,99 EUR.