Nový kráľ smartfónov!

26.06.2018 09:54

Huawei P20 Pro sa stal kráľom smartfónov v Európe

Špičkový smartfón Huawei P20 Pro získal prestížne ocenenie European Hardware Award 2018. O jeho prvenstve v kategórii inteligentných telefónov rozhodla viac ako stovka rešpektovaných technologických novinárov z celého sveta. Vlajková loď spoločnosti Huawei tak po niekoľký krát potvrdila svoju pozíciu najlepšieho mobilu súčasnosti.

Ocenenie European Hardware Awards upriamuje pozornosť na najlepšie elektronické zariadenia na európskom trhu. Víťazov jednotlivých kategórií vyberajú skúsení profesionálni reportéri z celého sveta, v roku 2018 sa ich do hlasovania o najlepších produktoch zapojilo viac ako 100. Ceny v tomto roku vyhlasovali v 42 kategóriách, medzi ktorými nechýbali sekcie venované inteligentným telefónom, nositeľným zariadeniam či počítačovým komponentom.

Úspech v kategórii so silnou konkurenciou

"Toto ocenenie považujeme za ďalší dielik v mozaike výnimočných úspechov Huawei P20 Pro. Titul EHA v mimoriadne konkurenčne náročnej kategórii upevňuje pozíciu modelu ako najlepšieho smartfónu nielen pre bežných používateľov, ale aj pre znalcov v odbore. Z toho, že si telefón obľúbili obe skupiny, sme jednoducho nadšení," hovorí Bruce Lee, viceprezident divízie Handset Business v rámci skupiny Huawei Consumer Business Group.

"O víťazstve Huawei P20 Pro v kategórii smarfónov rozhodlo hlasovanie tých najpovolanejších. Zoskupenie European Hardware Association vzniklo spojením deviatich najvýznamnejších technologických periodík z celého kontinentu, ktorých čitateľská obec združuje vyše 22 miliónov ľudí. Po zhodnotení najnovších produktov na trhu sa publicisti jednoznačne rozhodli udeliť prvé miesto Huawei P20 Pro. Víťazstvo v kategórii s tak silnou konkurenciou môže spoločnosť Huawei považovať za obrovský úspech,” uviedol Andrzej Bania, spoluzakladateľ European Hardware Association.

Ďalšie ocenenie do zbierky

Huawei P20 Pro bol ako prvý smartfón na svete vybavený trojitým fotoaparátom Leica a procesorom s umelou inteligenciou. Vďaka tejto kombinácii vytvára dokonalé fotky, ktoré pri hodnotení expertmi znesú aj tie najprísnejšie kritériá. Telefón vďaka špičkovému fotoaparátu zhotovuje výborné nočné zábery bez nutnosti používania statívu a disponuje aj päťnásobným hybridným zoomom, ktorému sekunduje až desaťnásobný digitálny zoom.

Fotoaparát modelu Huawei P20 Pro pokračuje vo svojej spanilej jazde naprieč rebríčkami, ktoré hodnotia fotografické schopnosti smartfónov. Telefón už niekoľko týždňov dominuje prestížnemu rebríčku DxOMark, zabodoval tiež v hodnotení VCX (Values Camera eXperience) a získal aj fotografické ocenenie TIPA Award.

 

 

 

 

Fotogaléria: Nový kráľ smartfónov! Huawei P20 Pro

Záznamy: 1 - 4 zo 6
1 | 2 >>