NOVÉ BEŽECKÉ TOPÁNKY SPEED 500 IGNITE

12.07.2016 09:39

PUMA na jar predstavila upravené technické bežecké topánky Speed ​​a rozhodne to ešte nie je pre tento rok všetko! Teraz prichádzajú Speed ​​500 IGNITE, ktoré sú poslednou horúcou novinkou v oblasti produktov pre beh, a to hlavne v teréne.

Topánky Speed ​​500 IGNITE skvele kombinujú jednotlivé technologické prvky pre celkové zlepšenie pohybu bežca a sú doslova nabité energiou. Pena IGNITE po celej dĺžke topánky vracia energiu, redukuje kontakt topánky s podložkou a umožňuje rýchlejší krok. Odľahčené materiály a jednotlivé vrstvy znižujú hmotnosť topánky, čo ešte viac zvyšuje rýchlosť pri tréningovom behu alebo preteku.

Topánka je tiež k dispozícii vo verzii Speed ​​500 IGNITE NightCat pre všetky nočné šelmy. Reflexívne prvky sú strategicky umiestnené na hornej časti topánky, aby bol bežec dobre viditeľný v tme či zhoršenom počasí. Speed ​​500 IGNITE NightCat je pekne vypolstrovaná topánka, takže sa bežec pri svojom pohybe cíti ideálne v ktorúkoľvek dennú dobu.

SPEED 500 IGNITE budú v predaji od 1.7. na predajni TOP4RUNNING v Prahe a na predajni Puma Concept Store v OC Palladium v ​​Prahe a ďalej na www.top4running.cz a www.puma.com.

 

Skvelých topánok IGNITE nie je nikdy dosť! PUMA preto predstavuje ďalší nový model, tentokrát štýlové i funkčné IGNITE Dual pre sezónu jeseň / zima 2016. 

Topánky boli navrhnuté, aby poskytovali ideálnu pružnosť a polstrovanie pre bežcov na stredných a dlhých tratiach. Pena IGNITE vypĺňa strednú časť topánky a viditeľne prechádza až na pätu. Nechýba ale ani v prednej časti topánky, kde síce nie je vidieť, ale to jej nezabráni prinášať svojmu nositeľovi maximálny komfort a vrátenie energie. Výrazné drážky zaisťujú kompresiu pri pohybe. Príjemný pocit pri behu navodzuje aj vytvarovaná horná časť topánky v miestach, kde sa dotýka ponožky. Vonkajšia časť je špeciálne vyvinutá, aby podporila špecifický pohyb každého bežca, pomáha lepšie prenášať váhu z päty na špičku a je maximálne flexibilná. Pätné gumové časti na uhlíkovej báze sú novinkou pre extra pevnosť.

Pevnosť IGNITE Dual je tvorená tiež dvojfarebnú prémiovú flexibilné penou v hornej časti topánky pre pohodlný došľap a priedušnosť. Nechýbajú ani reflexné panely pre bezpečnosť bežcov pri zhoršených svetelných podmienkach. Detailom, ktorý doťahuje topánky k dokonalosti, je mladistvý vzhľad vytvorený pomocou zaujímavých grafických častí. Topánka tiež pripomína, že sa blížia olympijské hry, kde bude tento dizajn často vidieť vďaka športovcom a atletickým federáciám, s ktorými PUMA spolupracuje. 
Topánka je k dispozícii aj vo verzii IGNITE Dual Disc a IGNITE Dual evoKnit so špeciálnym sťahovacím systémom bez šnúrok, respektíve pletenú vrchnou časťou. Súčasťou kolekcie jeseň / zima 2016 sú aj ďalšie produkty, všetky sú vyrobené z materiálov obsahujúcich technológiu dryCELL, ktoré odvádza pot od tela a udržuje pokožku v suchu.
Súčasťou trička Graphic Shorts Sleeves Tee sú aj odvetrávacie plochy pre lepšiu cirkuláciu vzduchu v oblastiach, ktoré sa najviac potia.

Cleansport NXT s organickým základom obmedzuje zápach oblečenia. Bunda Vent Thermo-R Runner Jacket je inovatívny, ľahká a zaručuje dobrú termoreguláciu. Softshellový materiál chráni proti vetru a udržuje telo v suchu a teple vždy, keď je to potrebné. Šortky 2-in-1 Short majú vnútorné kompresné pásky pre perfektný pohyb. V zadnej časti je vrecko na vodeodolný zips, aby obsah vrecka zostáva v suchu aj pri pohybe v nepriaznivých podmienkach. Všetky produkty majú reflexné časti. 
 
IGNITE Dual budú v predaji od 1.7. vo vybraných predajniach A3 Sport, Intersport a Sportisimo, na predajni Urban Store v Prahe a v Brne, v predajni Puma Concept Store v OC Palladium v ​​Prahe a ďalej na www.a3sport.cz. www.intersport.cz, www.sportisimo.cz, www.urbanstore.cz a na www.puma.com.