Nová minimalistická unisex kolekcia!

22.07.2019 10:22
PUMA a značka RHUDE, založená v roku 2015 návrhárom Rhuigim Villaseñorem, spojili sily a spoločne predstavujú novú a originálnu unisex kolekciu. Značka RHUDE presadzuje nový prístup k móde a minimalistickú estetiku, ktorú kombinuje sa streetovú módou. Rhugi Villaseñor pre svoju prvú spoluprácu so značkou PUMA zvolil ikonické produkty PUMA, ktorý obohatil svojím nezameniteľným rukopisom, nevšednými vzormi aj farbami.
"Vďaka tomu, že som do USA emigroval až pred nástupom na strednú školu, vnímam aspekty značky iným spôsobom než mnohí iní americkí návrhári. Logo môže mať samo o sebe veľkú silu a váhu. Skutočnosť, že môžem spojiť svoj brand s práve tak silnou značkou, ako je PUMA, je pre mňa jedným zo splnených snov," vysvetľuje zakladateľ značky Rhuigi Villaseñor.
V celej kolekcii oblečenia aj topánok je zjavný minimalistický prístup a cit pre jemnú farebnú kombináciu. Tmavé farby sú kombinované s krémovými tónmi a s výrazným mentolovým detailom.
Kolekcia obsahuje kabáty, tričká, nohavice a hneď niekoľko kultových siluet topánok PUMA. Tenisky PUMA CELL Alien RHUDE inšpirované deväťdesiatymi rokmi prichádzajú v tmavej farbe s koženými detailmi a s mohutnou krémovou podrážkou. Zbierka zahŕňa aj obľúbený typ tenisiek PUMA Alteration RHUDE v jemných béžových tónoch a členkové PUMA Basket '68 OG Mid RHUDE so striebornými detailmi na boku topánky. Nezameniteľná spolupráca značiek prináša aj retrom inšpirované PUMA Palace Guard RHUDE v šedom variante.
Vybrané tenisky a produkty z novej kolekcie budú dostupné 

koncom augusta a septembra u predajcov Queens a Footshop.

Fotogaléria: Nová minimalistická unisex kolekcia!