Netradičné spojenie tradičných slovenských chutí
31.03.2020 15:58
Vychutnajte si teraz obľúbené Halušky Dr. Oetker s vylepšenou receptúrou a trochu inak. Príprava tejto tradičnej pochúťky je taká jednoduchá a výsledok taký lahodný! Vďaka svojej novej a jedinečnej receptúre s vylepšeným návodom k príprave sa vám s jemným zemiakovým cestom bude vždy dobre pracovať. Halušky Dr. Oetker obsahujú výlučne pšeničnú múku, soľ a 16,5 % sušených zemiakov s garanciou najvyššej kvality. K príprave halušiek od
Halušky s ovocím a vanilkovým krémom
Náročnosť: jednoduchá príprava
Výborný a zároveň rýchly obed či večera! Kto by ich nepoznal? Milované Halušky Dr. Oetker z jemného zemiakového cesta teraz prichádzajú s vylepšenou receptúrou. Vychutnajte si ich naplno tradične – s bryndzou, osmaženou slaninkou, tvarohom, kyslou smotanou, kyslou kapustou či opečenou klobáskou, alebo netradične, na sladko. Fantázii sa medze nekladú!
Nová vylepšená receptúra!

Dr. Oetker vám postačí pridať iba 300 ml studenej vody. Nechajte sa inšpirovať a rozmaznávajte svoje chuťové poháriky tradičnou pochúťkou, no aj v netradičnom sladkom prevedení. Potešte seba a svojich najbližších lahodným prekvapením za pár minút v podobe halušiek s ovocím a vanilkovým krémom, alebo haluškami v neodolateľnej kombinácii s jablkami a škoricou. Na sladkých a slaných jedlách od Dr. Oetker si naozaj pochutíte! Prajeme vám dobrú chuť.
Odporúčaná maloobchodná cena Halušky Dr. Oetker 250 g: 1,12 €

Náročnosť: jednoduchá príprava
Čas prípravy: asi 15 minút
Celkový čas prípravy: asi 25 minút
Vystačí na: 4 porcie
Prísady:
Na cesto:
• 1 balenie Halušiek Dr. Oetker
• 300 ml studenej vody
Na krém a posypanie:
• 1 balíček Zlatého klasu Originál Dr. Oetker alebo Originál Pudingu s vanilkovou arómou Dr. Oetker
• 500 ml polotučného mlieka
• 30 g cukru
• 250 g čerstvého ovocia
Ešte potrebujeme:
• hrniec
• sitko na halušky
Príprava:
1. Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale.
2. Krém uvaríme s mliekom a cukrom podľa návodu na obale.
3. Halušky rozdelíme na taniere. Pripravený krém nalejeme na halušky a dozdobíme čerstvým ovocím.
Halušky s jablkami a škoricou

Čas prípravy: asi 15 minút
Celkový čas prípravy: asi 25 minút
Vystačí na: 4 porcie
Prísady:
Na cesto:
• 1 balenie Halušiek Dr. Oetker
• 300 ml studenej vody
Na obloženie a poliatie:
• 3 stredne veľké jablká (očistené a nakrájané na plátky)
• 50 ml vody
• 2 balíčky Škoricového cukru Dr. Oetker
• 200 g hrudkovitého tvarohu
• 50 g hrozienok
• 150 g rozpusteného masla
Ešte potrebujeme:
• hrniec
• sitko na halušky
• teflonovú panvicu
Príprava:
1. Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale.
2. Na obloženie vložíme plátky jabĺk do panvice. Pridáme vodu a škoricový cukor a na miernom ohni krátko podusíme.
3. Halušky rozdelíme na taniere a nanesieme jablka. Posypeme tvarohom a hrozienkami. Nakoniec zalejeme maslom.