NESCAFÉ Dolce Gusto MINI Limited Edition.

02.06.2015 10:43

Automobily MINI a kávovary NESCAFÉ Dolce Gusto majú spoločné viac, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Jedinečný a nápaditý dizajn, neprekonateľná kvalita vyhotovenia, prepracovanosť do najmenších detailov, skvelá funkčnosť, zameranie na užívateľov, ktorí uprednostňujú originalitu a štýl – to všetko sú vlastnosti typické pre automobily MINI, ako aj pre kávovary NESCAFÉ Dolce Gusto. Preto sa netreba diviť, že britský popredný výrobca a švajčiarska spoločnosť Nestlé, ktorá vlastní značku NESCAFÉ Dolce Gusto, sa rozhodli vytvoriť spoločný produkt. Týmto produktom je moderný a štýlový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto MINI Limited Edition.

Kávovar sa vyznačuje exkluzívnym dizajnom v štýle MINI: plášť tvoria čierne a žiarivo biele plastové prvky s chrómovými akcentmi a na bočných stranách sú umiestnené logá MINI.

Výrobok v sebe spája funkčnosť, kreativitu a originalitu. Vďaka kávovaru NESCAFE Dolce Gusto si môžete bez námahy vychutnať vynikajúcu kvalitu pravej mletej kávy a nápojov s tými najrozmanitejšími chuťami, ako napríklad espresso, kapučíno alebo horúca čokoláda.

Pri príprave kávy kávovar vytvára tlak do 15 barov, čím zabezpečí dosiahnutie dokonalej chuti vášho nápoja. Používateľ si môže zvoliť jednu zo siedmich možností dávkovania množstva vody vrátane dávky XL (pre veľké šálky). Kávovar má aj funkciu regulácie teploty vody, aby ste si mohli pripraviť kávu presne podľa svojej chuti.

Špeciálne kapsuly Smart Capsule zaručujú zachovanie prvotriednej chuti a čerstvej arómy kvalitnej kávy.

Ako doplnok ku kávovaru NESCAFÉ Dolce Gusto MINI Limited Edition si môžu milovníci kávy zakúpiť špeciálne termoizolačné nádoby v štýle MINI, vďaka ktorým si káva udrží teplotu dokonca aj počas cestovania.

 

 

 

 

Fotogaléria: NESCAFÉ Dolce Gusto MINI Limited Edition.