Nenechajte si ujsť premiéru limitovanej edície Snickers White

14.08.2016 15:47

Značka čokoládových tyčiniek Snickers uvádza limitovanú edíciu Snickers White. Celosvetovo preslávená kombinácia karamelu, nugátu a arašidov je tentokrát obalená v lahodnej bielej čokoláde.

Tyčinka Snickers s osvedčeným mixom karamelu, nugátu a arašidov je tentokrát doplnená lahodnou bielou čokoládou. Nečakané spojenie poteší milovníkov bielej čokolády, ale určite nesklame ani priaznivcov klasickej tyčinky Snickers. Vďaka rovnakej preslávenej kombinácii základných surovín dostane do správnej nálady aj toho najväčšieho hladoša, stále totiž samozrejme platí, že „Keď si hladný, nie si to ty“.

 

Limitovanú edíciu Snickers White v obchodoch určite neprehliadnete. V predaji je teraz úplne prvýkrát v Slovenskej republike v bežnej obchodnej sieti za odporúčanú cenu 0,49 €. Neváhajte a vychutnajte si túto jedinečnú premiéru!

 

Viac informácií nájdete na www.snickers.sk.

 

 

Keď si hladný, nie si to ty

Kampaň využíva známe osobnosti a postavy, prostredníctvom ktorých ukazuje,
že keď je človek hladný, nie je doslova vo svojej koži. Celosvetovo sa v kampani objavuje rada známych osobností, napr. Aretha Franklin, Liza Minnelli alebo Robin Williams. Pre Slovenskú republiku bola najskôr vybraná Joan Collins, nahradil ju Gremlin a teraz
Mr. Bean.

 

Snickers

Čokoládovo-karamelovú tyčinku Snickers vyrába spoločnosť Mars, ktorá je jednou z najväčších rodinných spoločností na svete. Spoločnosť Mars je rozdelená do šiestich obchodných segmentov, jedným z nich sú aj čokoládové výrobky. Na česko-slovenskom trhu pôsobí spoločnosť Mars od roku 1992. Tyčinka Snickers sa vyrába od roku 1930. Obsahuje arašidy, karamel, nugát a čokoládu. Táto kombinácia si získala mnoho priaznivcov, čo z nej robí jednu z najobľúbenejších čokoládových tyčiniek na celom svete.