Nazbierajte celú medvediu rodinku

14.09.2017 18:02

Deti milujú plyšové hračky a vy zasa milujete vôňu čerstvo vypranej bielizne! Medvedík Coccolino so svojou rodinkou mieri priamo k vám. Získať celú rodinku hebkých plyšových medvedíkov je skutočne ľahké. Ako na to?

Medvedík Coccolino je symbolom aviváží Coccolino dlhé roky. Predstavuje hebkosť a jemnosť, rovnako ako bielizeň, o ktorú sa aviváže Coccolino pravidelne starajú. Jarné tóny, letná pohoda či vôňa parfumov – to všetko symbolizujú rôzne druhy vôní aviváží Coccolino. A tak je vaša bielizeň nielen voňavá, ale aj krásne hebká a svieža. A ako medvedíka získate? 

Počuli ste už o novinkáchCoccolino Intense parfumované perličkyCoccolino Intense super koncentrované aviváže? Tie si totiž už po prvom vyskúšaní zamilujete, rovnako ako medvedíka Coccolino, ktorého kúpou perličiek či aviváží získate. Samozrejme môžete získať celú rodinku Coccolino medvedíkov a potešiť vaše ratolesti. Ide o limitovanú edíciu, ktorá bude dostupná vo vybraných predajniach od 1.8.2017 do vyčerpania darčekov, najdlhšie však do 31.10.2017. Viac informácií na www.coccolino.eu/sk

Medvedíkovia Coccolino už netrpezlivo čakajú na svojich nových majiteľov, na nové dobrodružstvá a veľa radosti. Ktorý z nich sa stane členom práve vašej rodiny? Výber je len na vás!