Najobľúbenejšie kakao na cesty

20.06.2019 19:02

Kakaové mlieko GRANKO s minimom cukru je tu

Obľúbená značka GRANKO prichádza s novinkou v podobe Kakaového mlieka GRANKO. Studená forma obľúbeného kakaového nápoja obsahuje o 30% menej cukru oproti priemernému  množstvu cukru v ostatných kakaových mliečnych nápojoch na našom trhu. Navyše je obohatené o vitamíny a minerály. GRANKO je dlhodobo najobľúbenejšie rozpustné kakao na slovenskom i českom trhu so stabilným 90% podielom vo svojej kategórii.  

Známa značka rozpustného kakaa GRANKO teraz vstupuje do kategórie hotových ochutených mliečnych nápojov a predstavuje svoje Kakaové mlieko. „Ide o prelomový produkt, ktorý vyniká predovšetkým príjemne odľahčenou kakaovou chuťou a kvalitnou receptúrou, ktorú GRANKO zaručuje. Okrem najnižšieho percenta pridaného cukru, v porovnaní s podobnými produktami na našom trhu, obsahuje aj vápnik, v populácii často nedostačujúci vitamín D a iné minerály podporujúce normálny rast a vývoj kostí detí, imunitný systém, pamäť a koncentráciu,“ povedala Eva Rybová, Senior Brand Manager Nestlé Česko a Slovensko.

 

Kakaové mlieko GRANKO je nový studený variant obľúbeného kakaového nápoja, ktorý si môžete zabaliť do batohu na cesty, do školy, na tréning alebo na rodinné výlety. Bez umelých sladidiel, arómy a s iba 2% pridaného cukru sa stáva ideálnou desiatou, kedykoľvek a kdekoľvek ho budete potrebovať. Dať si ho môžete len tak na chuť, či vychladené na osvieženie v horúcich letných mesiacoch. Novinka práve prichádza na slovenský i český trh a bude k dispozícii v reťazcoch, tradičných menších i internetových obchodoch a na čerpacích staniciach.

 

Vyrobené s ohľadom na udržateľnosť

Škatuľka nového kakaového nápoja GRANKO bola vyrobená v dvoch dizajnových variantoch, ktoré buď vyvetľujú význam pridaných vitamínov a minerálov, alebo učia, ako sa dá jednoducho obal i slamka recyklovať. Slamka, ktorá je súčasťou každého balenia je 100%-ne recyklovateľná. „Aby sme pomáhali dbať na čistotu prostredia, vyzývame spotrebiteľov, aby vždy po dopití kakaového mlieka slamku zastrčili dovnútra škatuľky a vyhodili ich spoločne. Týmto spôsobom je možné materiály v kontajneroch na kartónové obaly vytriediť a recyklovať,“ doplnila Eva Rybová.

Nestlé sa v súlade so svojimi záväzkami dlhodobo snaží obmedziť používanie plastov vo výrobe. V minulom roku založilo vlastný inštitút pre vývoj obalov s cieľom vyvíjať nové ekologicky udržateľné obalové materiály.

Odporúčaná maloobchodná cena Kakaového mlieka Granko je 0,59 Eur.