NA NAŠOM ZDRAVÍ NÁM SKUTOČNE ZÁLEŽÍ

15.10.2020 21:26

Viac ako 400 žien sa pripojilo do online konferencie PRE ZDRAVIE ŽENY

Prvé online podujatie PRE ZDRAVIE ŽENY zožalo úspech. Live prenos si vychutnalo viac ako 400 žien, ktorým záleží na ich mentálnom a fyzickom zdraví. Podľa prvých ohlasov priniesla online konferencia množstvo pozitívnej energie do mnohých domácností.

Prvá interaktívna konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY zameraná na zdravie, prevenciu a krásu sa konala v sobotu 10. októbra. Program bol bohatý, o čom svedčia reakcie rečníkov aj divákov. Cvičenie striedali prednášky a diskusie, ktoré rozobrali ženské telo priam na súčiastky, a odborníci hovorili o fyzickom i duševnom zdraví, na ktoré nesmieme nikdy zabúdať. 

 

Ukázalo sa, že aj online môže byť ,živý‘ a plnohodnotný autentický event. Nesmierne ma teší, že počas celého prenosu sa účastníčky živo zapájali, diskutovali a kládli množstvo otázok. K mnohým témam, na ktoré prezentujúci odborníci nestihli odpovedať počas prezentácie, sa vyjadrili bezprostredne po svojej prednáške formou četu, a tak zostali  spoločne všetci v živom kontakte a rozprave,“ hovorí organizátorka eventu Martina Novotná. 

 

Spíkri, ktorí boli súčasťou, pridávajú tiež prvé pozitívne ohlasy:

 

Ďakujem a úprimne oceňujem, ako ste túto výzvu so cťou dali a urobili veľa pre osvetu a podporu, hlavne v týchto časoch. Bolo mi veľkým potešením a som vďačná, že som mohla byť pri tom. Nech sa Vám v znásobenej podobe vráti, čo ste tak veľkoryso ľuďom venovali.

Janette Šimková, certifikovaná koučka RCS, lektorka, facilitátorka, motivačná rečníčka, supervízorka, členka Európskej rady pre koučovanie a mentorovanie EMCC

Za nás ďakujem za výbornú prípravu a profesionalitu. Všetko šlo veľmi hladko a verím, že budete mať množstvo pozitívnych ohlasov! Dali ste si na tom naozaj záležať.

Tomáš Sokol, zakladateľ portálu Flexity.sk

 

Milé Akčné ženy, ďakujem veľmi pekne za pozvanie, skvelú a perfektne zorganizovanú konferenciu, váš čas, energiu a vytrvalosť priniesť takýto event ľuďom online formou. Klobúk dole! Bolo mi cťou a potešením. Ste skvelé, nech sa vám aj naďalej darí!

Zuzana Ondrisová, lektorka a školiteľka tvárovej jogy, zakladateľka portálu tvarovajoga.sk

 

Výborná atmosféra v zákulisí a perfektní organizace! Nápis za mými zády je pravdivý, jsem šťastná žena, protože práce, kterou dělám, mě velmi baví a naplňuje.“

MUDr. Daniela Kafková, špecialistka v odbore ortodoncia, zakladateľka rodinnej zubnej ambulancie KAFKA DENT 

 

„Cítime obrovskú vďaku za prejavenú dôveru a tiež energiu, ktorú sme si posielali na diaľku. Rada by som sa aj touto cestou poďakovala všetkým našim partnerom, ktorí sa zapojili do aktivity a stali sa tak súčasťou prvého online prenosu PRE ZDRAVIE ŽENY. Už teraz sa tešíme na tvorbu ďalšieho ročníka. Trinásty marec 2021 bude veľmi špeciálny a veríme, že budeme už len s úsmevom spomínať na ,rúškové‘ časy. Lístky prinášame v predpredaji za zvýhodnenú cenu už teraz,“ hovorí organizátorka Martina Novotná. 

 

Konferenciu PRE ZDRAVIE ŽENY organizuje portál Akčné ženy. 

 

Kontakt: 

Martina Novotná, +421 904 853 249, info@akcnezeny.sk