Melódia vôní

21.05.2020 19:11
Voňavé tóny pre jedinečné okamihy
 
Hudba je, rovnako ako vôňa, zložená z množstva tónov s rôznou dĺžkou, intenzitou a farbou. Jednotlivé tóny spoločne formujú výslednú melódiu. Výrobcovia parfémov podobne ako skladatelia vytvárajú ideálnu a ľubozvučnú kombináciu vôní, tak aby vyjadrili svoje pocity a myšlienky, a zároveň potešili ich nositeľky. Vďaka hudbe a originálnym vôňam sú všetky životné momenty mimoriadne. K Európskemu dňu hudby, ktorý pripadá na 21. júna, sme vybrali 3 vône, ktoré svojou melódiou tvarujú jedinečné okamihy podobne, ako ich navodzuje obľúbená pieseň.
 
 
Melódia slnka
s.Oliver Feels Like Summer 2020 
 
Po dlhých zimných mesiacoch hľadáme atmosféru leta, teplé dotyky slnka a spomienky na príjemné posedenie v plážovom bare, ktoré podkresľujú zvuky chill-out relaxačnej hudby. Túto atmosféru leta si môžeme vytvoriť aj doma na terase prostredníctvom Feels Like Summer 2020. Opulentné pivonky a jemné frézie so sviežimi farbami hrajú spolu s okúzľujúcim jazmínom hlavnú úlohu vo voňavej óde na tohtoročné leto, ktorej tónmi s.Oliver rozozvučí teplé ročné obdobie.
 
s.Oliver Feels Like Summer 2020
EdT, 30 ml, 17,75 €
 
 
Romantická pieseň
Betty Barclay Bohemian Romance 
 
 
Jemná vôňa Bohemian Romance rozohráva svoju melódiu podobne ako husle v sonáte Jar vo fenomenálnom koncerte Štyri ročné obdobia od Antonia Vivaldiho. Romantická kompozícia prenesie svoju nositeľku na rozkvitnutú lúku, kde za spevu vtákov a zvuku zurčiaceho potôčika tancuje. Vôňa, ktorá svojimi kvetinovými tónmi obklopuje romantickú ženu užívajúcu si bezstarostný život.
 
Betty Barclay Bohemian Romance
EdP, 20 ml, 21,75 €
 
 
 
Hudba životných okamihov
s.Oliver #YOURMOMENT 
 
 
Keď zaznejú prvé akordy obľúbenej piesne, presne vtedy ich cítime – malé a predsa mimoriadne okamihy šťastia, ktoré si pre nás život pripravil. #YOURMOMENT od s.Oliver oslavuje život sám o sebe – tu a teraz! Ženská kompozícia v úvode nadchne ovocným tónom čiernej ríbezle a broskyne, ktorý vzbudzuje spomienky na najlepší koncert vášho života. Srdcové tóny pivoniek, magnólie a fialiek sú ako stretnutie s obľúbeným spevákom. Kašmírové drevo a pižmová bavlna jemne dopĺňajú zážitok závanom zmyselnosti.
 
s.Oliver #YOURMOMENT Woman
EdP, 30 ml, 22,75 €