Malinový sen

21.04.2015 09:19

Síce to znie ako názov nejakého úžasného kalorického sladkého pokušenia, ale tento Malinový sen si môžete dať kľudne aj pred spaním. Je to totiž názov už 20. knihy autorky Jany Benkovej.

Už o pár dní vychádza nový sexi román Jany Benkovej plný života, lásky a pre ňu typických iskrivých sviežich dialógov s názvom MALINOVÝ SEN. O čom kniha je? „Eliška privolí na stávku so svojím priateľom Borisom, s ktorým spoločne vlastní personálnu agentúru. Kto stávku vyhrá, bude agentúre šéfovať. Zamestná sa teda ako asistentka vo firme Ovocný raj, kde dennodenne prežíva vtipné a priam až neuveriteľné situácie. Hoci sú jej skúsenosti z personálnej agentúry pestré, Ovocný raj je aj pre ňu príliš silnou kávou. Vydrží to? Podarí sa jej vyhrať veľkú hru s Borisom? A pomôže kamarátke Eve dostať sa zo spleti jej ľúbostných vzťahov? Román je o tom, že aj v tomto uponáhľanom čase, keď všetci žijeme pod obrovským tlakom, ešte existujú aj krásne vzťahy plné lásky a ohňa...,“ hovorí autorka.

Knihu prináša na náš trh v slovenskom jazyku pražské Nakladatelství Brána, ktorého je Jana Benková exkluzívnou autorkou. J. Benkovej sa mimoriadne darí aj v Českej republike, koncom apríla jej tam vyjde už piata kniha – preklad románu Až po uši, ktorú v Prahe slávnostne pokrstí začiatkom mája, a vyprezentuje ju aj na pražskom knižnom veľtrhu Svět knihy 15. mája 2015.

Soňa Amerová, manažment J. Benkovej

 

O autorke:

Jana Benková je autorkou 20 knižných titulov, medzi ktorými sú zbierky exkluzívnych rozhovorov s umelcami, športovcami a s top politikmi, ale aj encyklopédia o popredných slovenských hokejistoch. V ostatných rokoch sa venuje najmä písaniu ženských románov a každý z nich sa len pár týždňov po vydaní stal bestsellerom. Autorkin štýl písania je moderný, svieži, založený na dialógoch, okorenený hravou ženskou rafinovanosťou, humorom a jemnou sexi príchuťou. sexi príchuťou.

Pred dvoma rokmi začala Jana Benková vydávať knihy aj v zahraničí, v Českej republike jej vyšli už 4 preklady románov, tento rok jej vyjdú ďalšie dva, najbližšie už o 2 dni román Až po uši. Jej prvú českú knihu v Prahe krstila pred dvoma rokmi Helena Vondráčková s manželom Martinom Michalom. O jej knihy je záujem aj v ďalších európskych krajinách, ich vydávanie je v štádiu rokovaní.

Jana Benková napísala na Slovensku 20 knižných titulov: Rozhovory na telo I. (s umelcami a športovcami), Rozhovory na telo II. (s politikmi), Má láska krídla?, Ľúbim ťa, Slovenské hviezdy v NHL, Alena Heribanová: Vždy s úsmevom, Lekcia od princeznej, Pralinky s chilli, Slečna nebezpečná, Máš, čo si chcel, miláčik, Čistá láska,  Až po uši, Ben a Maxová, Haló, tu je tvoja láska, Zlatíčko, Dievča s mačacím menom, Slnečnica, Večernica, Ten bozk a Malinový sen. V najbližších troch rokoch má na Slovensku v edičnom pláne napísať 6 ďalších kníh. Na Slovensku i v Českej republike ju od tohto roka exkluzívne zastupuje nakladateľstvo Brána. V rokoch 2012 i 2013 sa stala najpredávanejšou autorkou vydavateľstva Motýľ. V najväčšej slovenskej ankete čitateľov na Martinus.sk sa stala TOP autorkou roka 2012.