Luxus a kvalita pre vaše najdôležitejšie okamihy

03.07.2019 09:08

Kto by netúžil zachovať si krásne spomienky na jedinečné životné chvíle. Svadby a oslavy medzi nich bezpochyby patria. Vybavenie Potten & Pannen - Staněk pre sviatočné kulinárske zážitky uspokojí najnáročnejších klientov, milovníkov tradícií i fanúšikov nových trendov. Radosť z darčeka potrvá dlhé roky.

 

Obsah obrázku stůl, víno, vsedě, interiérPopis vygenerován s velmi vysokou mírou spolehlivostiPríborový set "na mieru" Sambonet

Klasickým a zároveň osobným darčekom pre špeciálne príležitosti je špičková príborová súprava. Talianska spoločnosť Sambonet ponúka viac ako 100 možností najrôznejších kombinácií, takže výsledná súprava bude vašim originálnym dielom. Vyberiete si tvar, materiál, farbu, a ako čerešničku na torte zvolíte detail v podobe gravírovaného monogramu, symbolu či dátumu jedinečnej udalosti. Už samotný výber toho pravého dizajnu bude fantastickým zážitkom. V butiku Potten & Pannen - Staněk v OC Central sa o vás postarajú vo VIP štýle.

 

Váza Rosenthal Versace Medusa Madness Gifts

Bohatá kvetinová väzba nádherne vynikne v krištáľovej váze s elegantne prehnutou krivkou. Zdobenie porcelánovú plaketou zlatej farby s bájnou hlavou Medúzy, nerozlučne späou s legendárnou značkou Versace, dotvára dokonalosť  nádoby. Tajomný materiál čierno zafarbeného krištáľového skla je fascinujúci - krehký a tvrdý zároveň. Taliansky módny dom Versace je obľúbenou značkou filmových a rockových hviezd. Doprajte si pohľad na tento objekt s mimoriadnym dôrazom na detail a jedinečným majstrovstvom precízne odvedenej remeselné práce. Nádoba vysoká 28 cm je dostupná na popasta.sk a stojí 390 eur.

 

Obsah obrázku interiér, zeďPopis vygenerován s velmi vysokou mírou spolehlivostiSúprava postriebrených príborov MOOD by Christofle Dvadsaťštyri klenotov medzi príbormi sa skrýva v brilantným objekte tvare vajca od známeho parížskeho klenotníctva Christofle. Set pre 6 osôb sa hodí k výnimočnej udalosti a je ideálnym darčekom napríklad pre novomanželov. Rafinovaný koncept príborov prináša novú dimenziu pravidiel stolovania. Súprava značky preslávenej striebrom najvyššej kvality obsahuje po šiestich kusoch postriebrených vidličiek, jedálenských nožov, polievkových lyžíc a kávových lyžičiek. Stred žiarivého vajíčka z nerezovej ocele tvorí orechové drevo, do ktorého sú príbory efektívne zapustené. Kúpite ho na popasta.sk za 1 090 eur.