Levanduľový sen

14.02.2019 17:29

Večerný kúpeľ je skvelou bodkou za náročným dňom s drobcom. Pri výbere kozmetiky pre tých najmenších by ste mali pozorne sledovať zloženie prípravkov. Siahnite po overenej značke, ktorú odporúčajú aj slovenskí pediatri. 

Kozmetika BUPI Baby je bez parabénov, bez parafínov, bez alkoholu a bez farbív. Parfémová zložka je bez obsahu alergénov, ktoré by mohli jemnú detskú pokožku podráždiť. Večerné uvoľnenie a jasný signál, že sa ide spinkať, môžete svojmu dieťatku poskytnúť s BUPI Baby Umývacím gélom s levanduľou. 

Vôňa levandule lekárskej má upokojujúce účinky a ako je všeobecne známe, prispieva k ľahšiemu zaspávaniu a kvalitnému spánku. Umývací gél s výťažkom levandule ocenia všetci rodičia, ktorí si po celodennom maratóne starostlivosti o dieťatko chcú uchmatnúť zopár chvíľ aj pre seba – kým voňavý balíček sladko spí vo svojej postieľke. Pozor však, aby jemná prírodná vôňa omamnej levandule neuspala aj vás! Umývací gél obsahuje prírodné zložky a skutočnú silicu, nielen parfém s vôňou levandule. www.bupi.sk