Letná novinka pre tých, ktorí radi objavujú nové chute: Bradáč Hazy Horizon

25.07.2022 23:13

Pivná značka Bradáč prináša do vybraných HORECA prevádzok letnú limitovanú novinku, čapovaný špeciál Bradáč Hazy Horizon. Pivo, ktoré ulahodí všetkým pivným fajnšmekrom, ktorí sa neboja objavovať a hľadajú výnimočný pivný zážitok.

Ak si aj vy najradšej vychutnávate čapované pivo na terase počas slnečných letných dní, potom vašej pozornosti rozhodne nemôže ujsť limitovaná novinka od značky Bradáč.

 

Bradáč Hazy Horizon je navarený v štýle session India Pale Lager. Toto spodne kvasené a za studena chmelené pivo vzniklo jedinečným spojením jačmenného a pšeničného sladu a chmeľu Amarillo. Po načapovaní odhalíte jemne zahmlené nefiltrované pivo svetlej farby s tónmi marhúľ, broskýň a orechov. Jeho vyššia horkosť je ladne kompenzovaná stredným telom, čo z neho robí ľahko piteľný nápoj.

 

 

 

Vlastnosti

Štýl: Session India Pale Lager (IPL)

Alkohol: 4,4 % obj.

Extrakt: 11 % hm.

Horkosť: 45 EBU

Farba: 12 EBC

 

 

„Bradáč Hazy Horizon povzbudzuje pivných objaviteľov k ľahkosti bytia. Už jeho názov (zahmlený horizont) napovedá, že pokiaľ je váš cieľ nejasný, je dôležité zamerať sa na cestu a objavovať silu prítomného okamihu, ktorý so sebou prináša slobodu. Verím, že aj táto novinka si počas leta nájde svojich verných fanúšikov vo vybraných HORECA prevádzkach, na letných festivaloch či terasách,“ uviedla Naďa Kasalová, brand manažérka značky Bradáč.

 

Letná novinka je dostupná vo vybraných HORECA prevádzkach, ktoré  nájdete na https://pivobradac.sk/kam-na-bradaca/.