Domáca príprava zmrzlín je zábavou

18.07.2019 11:17

Zmrzlina sa stáva počas horúcich letných dní najlepším priateľom malých i veľkých. Chcete jej dodať jedinečný chrumkavý nádych a zábavný zážitok? Vyskúšajte Dr. Oetker Chrumkavú polevu kakaovú. Táto pochúťka je vo fľaši tekutá, ale po naliati na zmrzlinu stuhne a zamrzne. 

Zmrzlinu, dezerty a sladké palacinky si môžete dochutiť aj novinkou Topping karamelový alebo overenou príchuťou toppingu čokoláda. S produktmi na prípravu a zdobenie zmrzlín i dezertov od Dr. Oetker vás čaká hravá letná sezóna.

Zábava so zmrzlinou!

Dr. Oetker prináša zábavnú novinku, ktorá vylepší vaše ľadové dezerty. Chrumkavá poleva na zmrzlinu Dr. Oetker je vo fľaši tekutá, ale v kontakte so studenou zmrzlinou okamžite tuhne a vytvára chrumkavú vrstvu.

Vďaka nej sa stane každé sústo zmrzliny skutočným chuťovým zážitkom a zábavou pre celú rodinu. Poleva obsahuje certifikované kakao z udržateľných zdrojov a neobsahuje palmový tuk. Kakaová poleva sa hodí ku každému druhu zmrzliny, tak s ňou neváhajte zaexperimentovať! S novou polevou si užijete hravú a zábavnú letnú sezónu.

Odporúčaná maloobchodná cena Poleva na zmrzlinu chrumkavá 225 ml: 3,45 €.

 

Dr_Oetker_topping_karamelovy_200g_3D_RGB.png

Chutné karamelové zdobenie!

Súvisiaci obrázokNa ozdobenie, či dochutenie nielen letných dezertov vám výborne poslúži Topping karamelový Dr. Oetker. Neobsahuje žiadne konzervačné látky, ani farbivá a ukrýva v sebe 31% podiel mlieka. Špeciálny uzáver zabezpečuje jednoduché a čisté dávkovanie. Toppingom si môžete ozdobiť a dochutiť zmrzlinu, puding, palacinky, lievance, či chutné studené smoothie. Chuť mliečneho karamelu bude lahodná na každom dezerte. Ak máte radšej čokoládovú chuť, siahnite po overenom Toppingu čokoláda vyrobenom z kvalitného kakaa. S pomocníkmi Dr. Oetker ozdobíte a dochutíte každý dezert.

 

Odporúčaná maloobchodná cena: Topping karamelový 200 g: 1,89 €.

 

 

Lahodné osvieženie pre každého

Tohtoročné letné novinky Dr. Oetker skvelo dopĺňajú už overené produkty z minulého roku: poctivú zmrzlinu, ktorú si ľahko pripravíte doma v dvoch chutných variantoch. 

Zmrzlina Dr. Oetker vanilková aróma obsahuje extrahovaný mletý vanilkový struk, zatiaľ čo

Zmrzlina Dr. Oetker čokoládová obsahuje kakaový prášok a čokoládové kúsky. Pochúťky, ktoré ľahko pripravíte doma vám zaručia pravé letné osvieženie.