Kúzelné momenty s pralinkami Milka

23.10.2019 19:01

Na čokoláde si pochutnávajú generácie už celé storočia. Chvíle s ňou sú spojené s niečím výnimočným a príjemným, s obdarovávaním, zdieľaním, odmenou alebo oddychom. Niekto si rád čokoládu vychutnáva sám, iný sa o ňu s radosťou podelí s priateľmi. A každý uprednostňuje inú príchuť. Čo s tým?

Milka pre vás pripravila novinku Milka Moments  v podobe praliniek z tej najjemnejšej čokolády z alpského mlieka. Podľa aktuálnej nálady môžete siahnuť po jednej z piatich najobľúbenejších príchutí tabuľkových čokolád Milka – pralinku plnenú čokoládou, čokoládovú pralinku plnenú celým lieskovým orieškom, s náplňou Oreo, mandľovým karamelom alebo karamelom s orieškom. Pre tých, ktorí  majú jasno a uprednostňujú konkrétnu príchuť, je k dispozícii aj jednodruhové balenie Milka Moments.  

Malá elegantná a typicky fialová škatuľka ukrýva jedenásť praliniek, čo je tak akurát na maškrtenie osamote alebo v kruhu najbližších. Vďaka samostatne baleným pralinkám sa Milka Moments skvelo hodí aj na cesty. Balenie s gramážou 97 g kúpite v bežnej obchodnej sieti, odporúčaná maloobchodná cena je príjemných 1,99 . Kúzlo tej najjemnejšej čokolády z alpského mlieka môžete v podobe praliniek Milka Moments objavovať doslova každý deň.

Produkt cieli na všetkých, ktorí hľadajú niečo malé na spestrenie každodenného zhonu, vychutnanie si pokojnej chvíle alebo ak túžia potešiť svojich blízkych milou pozornosťou.

 

Gramáž: 97 g

Odporúčaná MOC:  1,99 €

Mix príchutí: alpská čokoláda, Oreo, karamel s celým lieskovým orieškom, lieskový oriešok v alpskej čokoláde a karamel s kúskami mandlí

Počet praliniek v balení: 11 ks

Priaznivci Milky môžu sledovať informácie o pripravovaných novinkách, akciách a súťažiach na facebookovom profile https://www.facebook.com/Milka.cz.sk/ alebo na Instagrame https://www.instagram.com/milka_czsk/.