Krásne vlasy aj v letných horúčavách

09.07.2022 15:25

Vďaka letným produktom značiek Taft a Got2b upravíte svoje vlasy aj počas sparných dní

Spoločnosť Henkel a značky Taft a Got2b predstavujú nové produkty vytvorené pre letný styling a úpravu vašich vlasov. Nech už si upravujete vlasy každý deň rovnako alebo radi experimentujete, medzi novými produktmi spoločnosti Henkel si určite nájdete aj vy svojich favoritov. Užite si leto naplno a dosiahnite očarujúci vzhľad svojich vlasov kdekoľvek a kedykoľvek.

 

Počas leta zažívame veľa dobrodružstiev, pre naše vlasy je však toto ročné obdobie veľkou záťažou. Nevieme ich často upraviť tak, ako by sme chceli či potrebovali. Kvôli vlhkosti či veľkému teplu je priam nemožné ich vzhľad udržať. Preto je potrebné zabezpečiť si kvalitné vlasové prípravky na styling, s ktorými dosiahnete skvelé výsledky bez zbytočného zaťaženia vlasov či vlasovej pokožky. Spoločnosť Henkel prináša nový rad produktov, ktoré vám ponúkajú nielen jednoduchú úpravu, ale aj starostlivosť o vaše vlasy.

 

Taft Wonders: Pretože život je príliš krátky na to, aby vaše vlasy mali „bad hair day“

 

Značka Taft uvádza tri nové udržateľné produkty v rámci radu Wonder, ktoré sú vyrobené z ingrediencií prírodného pôvodu. Ich použitie je veľmi jednoduché, rýchle a efekt je dlhotrvajúci.

Chcete docieliť prirodzené vlny, ale bez použitia tepelnej úpravy? Siahnite po spreji na tvorbu vĺn Overnight Wave Me Wonder, ktorý vytvorí dlhotrvajúce prirodzené vlny, a to úplne bez akejkoľvek tepelnej úpravy či následného poškodenia. Sprej sa aplikuje na noc, ušetríte tým teda drahocenný čas, ktorý tak môžete venovať letným aktivitám!

Stylingový krém Beautyfing 4-IN-1 Wonder urobí s vašimi vlasmi naozajstné zázraky – hydratuje ich, uhladí a dodá im prirodzený lesk. S jeho okamžitým účinkom môžete zabudnúť na nepoddajné a krepovité vlasy. Krém vlasy nezaťažuje, nenecháva v nich žiadne zvyšky a pomáha ich chrániť pred vysušením. Jeho použitie je veľmi jednoduché, stačí naniesť malé množstvo do dlaní a aplikovať priamo do vlhkých alebo aj suchých vlasov.

Púder Refreshing Fullness Wonder je multifunkčný – v jednom produkte nájdete dva benefity: viditeľne svieži objem a odstránenie mastnoty. A nemusíte sa báť zlepených, zaťažených alebo suchých vlasov.

 

Hydratácia pre vaše kučeravé vlasy so značkou Got2b

Hydratačný sprej na vytvorenie plážových vĺn od Got2B bol vyvinutý spoločne s kučeravými pre kučeravé. Sprej dodá vlnitým vlasom pocit jemnosti a hydratácie. Vďaka unikátnemu vegánskemu zloženiu s kokosovou vodou a morskými minerálmi získajú vaše vlasy po použití zdravý vzhľad a ochranu pred nežiaducim krepovaním.