Koniec starostí s poškodenými vlasmi...

15.02.2016 18:48
...prichádza vylepšený rad produktov Dove Nutritive Solutions
 
Podľa medzinárodného prieskumu  značky Dove až 88 % žien zastáva názor, že keď vyzerajú dobre, tiež sa tak cítia. 40 % respondentiek ale zároveň nie je spokojných s kvalitou svojich vlasov, ktoré často považujú za poškodené, a takmer tri štvrtiny opýtaných dokonca nemajú jasno v tom, akú starostlivosť pre svoje vlasy zvoliť. Dove ponúka komplexné riešenie pre rôzne typy poškodených vlasov vďaka vylepšenému radu Dove Nutritive Solutions. Jeho štyri produktové línie prinášajú revolučnú technológiu Fibre Actives, ktorá zvnútra vlasy vyživuje a posilňuje. Kondicionéry navyše obsahujú Microsheet Technology, ktorá vlasom dodáva neodolateľnú hebkosť, hladkosť a bráni strapateniu za mokra. Rad Dove Nutritive Solutions sa teraz na trhu predstavuje v úplne novom, elegantnom dizajne so sofistikovanými parfumáciami.
Medzinárodný prieskum* značky Dove sa zameral na to, ako ženy vnímajú svoje vlasy. Iba 40 % opýtaných bolo so svojimi vlasmi spokojných a až 80 % ich dokonca považovalo za poškodené. Výsledky tiež odhalili, že 74 % respondentiek pri výbere vlasových prípravkov váha. 70 % žien navyše nerado mení vlasovú starostlivosť v prípade, že im nevyhovuje. Dove sa preto rozhodol ponúknuť komplexné riešenie pre rôzne typy poškodených či problémových vlasov (poškodené, mastné, farbené a nepoddajné) a vyvinul unikátny rad Dove Nutritive Solutions poskytujúci špičkovú starostlivosť pre krajšie, zdravšie a dokonale vyživené vlasy s každým umytím. Kompletný rad produktov Dove Nutritive Solutions obsahuje revolučnú technológiu Fibre Actives, ktorá vyživuje a posilňuje vlasy zvnútra. Microsheet Technology v kondicionéroch Dove Nutritive Solutions im potom dodáva neodolateľnú hebkosť, hladkosť a bráni strapateniu za mokra. Zamedzuje tak namáhanie pri rozčesávaní a zaisťuje dlhodobo zdravý vzhľad vlasov.
 
"Bez ohľadu na osobný štýl alebo uhol pohľadu na krásu si všetky ženy želajú mať zdravé vlasy. Pritom ich prakticky denne vystavujeme česaniu, stylingovým prípravkom, farbeniu a ďalším vplyvom negatívne pôsobiacim na kvalitu vlasového vlákna," hovorí dermatologička MUDr. Michaela Blaško, PhD. "Nový rad Dove Nutritive Solutions bol vytvorený, aby intenzívne posilňoval namáhané vlasy, hydratáciou napravil príznaky suchosti a poškodenia a vyživoval ich zvnútra.“ 
Rad Dove Nutritive Solutions tiež sprevádza nový moderný dizajn obalov. Vyznačujú sa čistou eleganciou. Ich farebné ladenie potom na prvý pohľad prezradí, do ktorej z línií o starostlivosť sa daný produkt zaraďuje. Výnimočnosť produktov Dove Nutritive Solutions umocňujú aj ženské a sofistikované vône, ktoré povznášajú každé umývanie vlasov na zážitok pre všetky zmysly.
 
Portfólio produktov Dove Nutritive Solutions pre štyri typy poškodených vlasov:
 
Tmavo modrý rad pre poškodené vlasy: Dove Nutritive Solutions Intensive Repair 
Základný rad starostlivosti o poškodené vlasy s unikátnou technológiou Nutri Keratin Actives, ktorej zloženie vyživuje a ozdravuje poškodené vlasy.  Tmavo modrá etiketa produktov Intensive Repair označuje šampón, kondicionér, intenzívne ošetrujúcu masku, špeciálnu dennú kúru pre hĺbkovú starostlivosť a bezoplachový vlasový sprej posilňujúci vlasové vlákno bez nežiaduceho zaťaženia.
 
Svetlo modrý rad pre mastné vlasy: Dove Nutritive Solutions Daily Moisture
Svetlo modrá línia Daily Moisture (šampón a kondicionér) pre každodenné použitie na normálne až mastné vlasy obsahuje formulu Pro-Moisture Complex. Chráni pred negatívnymi vplyvmi spôsobujúcimi mastenie vlasov, hydratuje a posilňuje ich, dodáva im hebkosť a až 5x väčšiu hladkosť.  Dostupná je tiež Dove Nutritive Solutions Daily Moisture 2v1 spájajúca benefity šampónu a kondicionéru.
 
 
Ružový rad pre farbené vlasy: Dove Nutritive Solutions Colour Care
Šampón, kondicionér a ošetrujúca maska z radu Colour Care využívajú revolučnú technológiu Colour Revitaliser pre dokonalú starostlivosť o farbené vlasy. Umožňujú zachovať ich oslnivý odtieň počas doby až 10. týždňov.  Etiketu všetkých produktov Colour Care zdobí ružová farba. 
 
 
Zlatý rad pre nepoddajné vlasy: Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care
Zlatý rad Dove Nutritive Solutions Nourishing Oil Care obsahuje technológiu Weightless Nutri-Oils pre intenzívnu starostlivosť o vlnité a nepoddajné vlasy. Portfólio Nourishing Oil Care pomáha až so 100 % úspešnosťou bojovať s hrubosťou vlasov a bráni ich krepovitosti.  Šampón a kondicionér zachovávajú vlasy výnimočne hebké a ľahko upraviteľné. Ošetrujúca maska s kombináciou nezaťažujúcich olejov Nutri-Oils ich hĺbkovo vyživuje a špeciálna denné kúra zaisťuje ich hodvábnu jemnosť. Rad Dove Nutritive Solutions Nourishig Oil Care obsahuje aj bezoplachový výživný vlasový sprej pre každodenné použitie.
 
 

Fotogaléria: Dove Nutritive Solutions