Jednoduchý recept na hygienicky čistú bielizeň

06.04.2018 16:58

Čistota – pol života! Aj takto nás doma či v škole poučovali, aby sme si vytvorili isté hygienické návyky. Avšak keď je reč o hygiene, je jasné, že optická čistota nestačí.  Bez fľakov totiž ešte neznamená čisté. O praní bielizne či oblečenia, ktoré môže ukrývať všelijaké baktérie, to platí dvojnásobne. Predstavujeme vám preto nový SAVO bez chlóru prací gél, ktorý odstraňuje viditeľné škvrny i neviditeľné baktérie. Tým sa však plusy účinného a šetrného pracieho gélu ani zďaleka nekončia.

Predstavte si klasickú situáciu. Deti sa vrátia zo školy a oblečenie, ktoré bolo ešte ráno perfektne čisté, je zase celé od škvŕn dokumentujúcich všetky dobrodružstvá, ktoré malí nezbedníci zažili. Od špliechajúcej paradajkovej polievky po skákanie v mláke. Nevešajte hlavu! SAVO bez chlóru prací gél pomáha odstrániť aj odolné škvrny a baktérie a oblečenie zanechá príjemne voňavé. Navyše, vďaka modernému zloženiu bez chlóru bude gél voči oblečeniu šetrný, a tak sa nemusíte obávať, že by sa oblečenie častým praním ničilo alebo dráždilo pokožku.

 Dávkovanie pracieho gélu je 50 ml na 1 praciu dávku. Všetky pracie prostriedky z bezchlórovej rady SAVO sú vhodné na akýkoľvek druh bielizne okrem hodvábu a vlny.