Intímny problém? Nech vás nerozladí

27.10.2022 10:23

Intímny problém? Nech vás nerozladí

Sú dni, ktoré vyjdú na jednotku a potom také, kedy sa jednoducho nedarí. Stresy v práci, pokazené auto, pripálená večera. Nič, čo by sa nedalo vyriešiť, ale znepríjemní vám to život. Rovnako ako kvasinková infekcia. Náhle sa objavia obťažujúce príznaky, ako je svrbenie, štípanie a bolesť „tam dolu“. Je piatok večer a namiesto príjemného posedenia s pohárom vína rozmýšľate, ako si s problémom čo najskôr poradiť. Posledné, čo potrebujete, je rozladenie na celý víkend a cesta ku gynekológovi v pondelok ráno, kedy treba sedieť na dôležitej porade. Svrbenie, začervenanie, opuch, bolestivosť, pálenie pri močení a mierny výtok – to je 6 hlavných príznakov kvasinkovej infekcie, ktoré ju odlišujú od iného častého problému žien – bakteriálnej vaginózy.

Cielene a pohodlne

Našťastie, aj táto nepríjemnosť má riešenie a obvykle sa dá rýchlo vyliečiť. Kvasinková infekcia (známa aj ako vaginálna mykóza), sa lieči liekmi, ktoré sú viazané na lekársky predpis, alebo v lekárni voľne dostupnými prípravkami s liečivom klotrimazol. Jedným z nich je Canesten GYN, rokmi osvedčená značka číslo jeden na liečbu vaginálnej mykózy. Rad Canesten GYN ponúka rôzne formy liečby a vy si môžete vybrať, ktorá vyhovuje práve vám. 

Môžete sa rozhodnúť medzi jednodňovou alebo šesťdňovou dĺžkou liečby a z hľadiska aplikačnej formy môžete siahnuť po klasickej vaginálnej tablete alebo po absolútnej novinke – mäkkej vaginálnej kapsule. Canesten GYN 1 deň 500 mg mäkká vaginálna kapsula predstavuje účinnú jednorazovú liečbu vaginálnej mykózy. Pri zápalom podráždenej pošvovej sliznici oceníte komfortné zavádzanie vďaka unikátnemu kvapkovitému tvaru mäkkej kapsuly.

Po rozpustení želatínového obalu sa uvoľní jej krémovitý obsah s účinnou látkou a pôsobí priamo na sliznicu pošvy. Jednoduchá liečba v pohodlí domova, vďaka ktorej by mali čoskoro odznieť nepríjemné príznaky – to je presne to, čo každá žena, zápasiaca s vaginálnou mykózou, urýchlene potrebuje. Nielen, že sa s pomocou hygienického aplikátora mäkká vaginálna kapsula ľahko a bezbolestne zavádza, stačí jedna dávka. Liečivo klotrimazol cielene pôsobí proti kvasinkovej infekcii a dokáže vás dostať do pohody už na druhý deň. Pred použitím lieku si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľov a poraďte sa so svojimi lekárom alebo lekárnikom. Viac na www.ca nesten.sk.