Hravosť v šatníku

26.04.2017 10:23

Pocit hravosti a bezstarostnosti sa spája najmä s naším detstvom. Čím sme však starší, tým viac sa vytráca z bežných dní. Čo tak si to vynahradiť pri takej obyčajnej činnosti, akou je pranie? Vyskúšajte nový variant pracieho prípravku Surf, z ktorého hravosť priam srší!

Prací prípravok Surf Fruity Fiesta vnesie do šatníka veselosť a optimizmus. Vôňa rannej rosy a divých kvetov predstavuje spojenie, aké ste so Surf-om doposiaľ nezažili. Bielizeň zanechá žiarivo čistú s dlhotrvajúcou vôňou a sviežosťou. Do nového Surf-u sa jednoducho zamilujete a užijete si pranie so skvelým výsledkom! 

Navyše samotný prací prípravok sa bude vynímať vo vašej kúpeľni. Jeho hravý a veselý obal padne každému do oka a rozžiari nejednu poličku.

Nová vôňa Surf Fruity Fiesta vám pomôže opäť objaviť detskú bezstarostnosť v každom dni! K dispozícii je v troch variantoch – ako tekutý prací prípravok, prášok na pranie a gélové kapsuly na pranie. Surf Fruity Fiesta je určený na farebnú bielizeň.

Súťažte so Surf-om o zájazd do Španielska (15.-18. júna), kde si na vlastnej koži môžete vyskúšať surfovanie a zažijete množstvo zábavy. Viac informácií nájdete na webe sk.surf.com a na Facebooku www.facebook.com/Surf.