Hravo proti odolným škvrnám

21.03.2019 14:31
Obľúbený prací prostriedok Persil prichádza na slovenský trh s novou technológiou a  moderným dizajnom. Nová receptúra s účinnou zmesou enzýmov a technológiou prania do hĺbky vlákien Deep Clean si poradí aj s tými najodolnejšími škvrnami na oblečení. 
Škvrny na oblečení sú bežnou starosťou, s ktorou sa musí popasovať každá mamina. O to ťažšia je to úloha, keď ide o odolné škvrny, ktoré sú do oblečenia doslova zaryté. Spoločnosť Henkel prichádza preto na trh s vylepšeným pracím prostriedkom Persil s technológiou prania do hĺbky vlákien Deep Clean vo všetkých troch formách: tekutý gél, kapsuly a prací prášok.  
Inovovaný Persil s technológiou Deep Clean obsahuje kombináciu účinných látok a enzýmov, ktoré odstraňujú odolné škvrny. Pri praní preniká hlboko do vlákien a rozpúšťa aj tie najmenšie čiastočky škvŕn. Nový Persil je zároveň jemný ku tkaninám a zachováva žiarivé farby oblečenia aj po niekoľkých praniach. Výsledkom je dokonale čisté a stále žiarivé oblečenie.
 
Už viac nemusíte hľadať recept na odolné fľaky, ani vyhadzovať obľúbené kúsky oblečenia. Odstraňovanie škvŕn zvládnete hravo a efektívne s novinkou Persil Deep Clean, ktorú nájdete na pultoch obchodov od marca.
 
 
 
 

Fotogaléria: Hravo proti odolným škvrnám