Hľadáte dovolenkovú destináciu, ktorá je úplne jedinečná?

27.07.2021 13:05
Ako dlho už hľadáš dovolenkovú destináciu, ktorá je úplne jedinečná? Miesto, na ktorom sa za horúcich dní a nezabudnuteľných nocí splnia všetky tvoje letné túžby a očakávania. Už nemusíš ďalej hľadať, pretože na očarujúcej dalmatínskej kamienkovej pláži nájdeš mňa, Mistral – trochu iný plážový klub na Jadrane.

 
 
PLÁŽ ALEBO PALUBA?
 
Ak sa rozhodneš pre prvú možnosť, nájdeš po ľavej a pravej strane paluby moju kamienkovú pláž, ktorá umožňuje krátky a jednoduchý prístup k moru a doslova ťa zavedie do osviežujúcej vody. Druhá možnosť ponúka palubu s ležadlami a takzvanými cabañas. Hostia hotela Radisson Blu Resort & Spa si užívajú pohodlné ležadlá, samozrejme, zadarmo. Ale aspoň raz by si si mal dopriať zastrešenú oázu pokoja, cabañas – to je zážitok. V nich si priamo uprostred diania a napriek tomu v súkromí. Pred tebou more, takmer na dosah, vľavo a vpravo skvelé koktaily a nápoje a za chrbtom rytmus, ktorý pulzuje celým tvojím telom.
 
 
 
 
STAČÍ SA UVOĹNIŤ A VYCHUTNÁVAŤ.
 
Na chvíľu sa zastav, vychutnávaj si lúče slnka a výhľad na Jadranské more. Až príliš krásne na to, aby to bola pravda, že? Pomaly cítiš, ako sa ti vracia energia, ale k úplnej dokonalosti ešte stále niečo chýba. Presne tak – to správne občerstvenie. Stačí siahnuť po mojom jedálnom a nápojovom lístku, ktorý ulahodí všetkým tvojim potrebám.
 
Praješ si šalát Mistral Chicken Ceasar alebo radšej alternatívu z quinoy? Veľký hlad môžeš zahnať výberom jednej z mnohých druhov pizze. Alebo čo tak ochutnať moju smaženú chobotnicu? Stredomorské pôžitky sú tu vopred zaručené. Stojí za to ochutnať aj moje baklažány alla Mistral. Ak máš skôr chuť na sladkú maškrtu, odporúčam objednať si môj výber chladeného ovocia. S ním zaručene pocítiš vo svojich ústach kúsok leta.
 
Po tom, ako si utíšil svoj hlad, sa pýtaš, čím to celé zavŕšiš. To závisí od toho, či tvoje chuťové poháriky medzitým dostali chuť na niečo tekuté. „Plop“. Šampanské? Ľahké biele víno z Chorvátska, Talianska, Nového Zélandu alebo radšej z Francúzska? Ty rozhoduješ, pretože všetko, čo u mňa robíš, robíš správne. Máš moje požehnanie. Užívaj si život, je príliš krátky na to, aby si pil zlé víno.
 
 
FJAKA STAV UVOĹNENIA.
 
Týmto ti už môžem takmer blahoželať. Podarilo sa ti takmer dokonale priblížiť k životnému štýlu „FJAKA“. Tvoj stav uvoľnenia asi najlepšie opisuje toto synonymum pre stav uvoľneného ničnerobenia. A možno práve preto si zavítal ku mne. Načúvaj okolitému rytmu, stiahni sa do ústrania a na chvíľu si zdriemni. Moje ležadlá a cabañas sú na to ako stvorené. Nechaj sa unášať prúdom, daj sa do pohody a nič nerob. Môj klub je na to to správne miesto. Takéto dni patria len tebe – vychutnaj si ich.
 
 
 
DÍDŽEJ ŤA DOSTANE DO NÁLADY.
 
So stúpajúcou hlasitosťou doliehajúcou od mixážneho pultu pomaly stúpa aj tvoja nálada, až sa zamiešaš medzi rovnako dobre naladených ľudí pri bare. Moji dídžeji s bohatými skúsenosťami s prácou v klube vzbudzujú chuť na more (hudby), to sa berie ako samozrejmosť. Rozohnia teba aj tvojich priateľov, tak ako to dokážu len skutoční hudobní virtuózi a jedna hudobná lahôdka strieda druhú. Od R’n’B, funkovej hudby a disco až po deep house, džezové melódie a relaxačnú hudbu – každý si tu nájde to svoje. 
 
 
 
JE ČAS NA KOKTAIL.
 
Práve cez šťastnú hodinu sa vyprázdni aj tvoj pohár. Je čas na koktail, ak sa ma na to pýtaš. Výber je len na tebe: Máš radšej klasický miešaný nápoj alebo jeho ľadovú verziu? Alebo čo tak ochutnať niečo úplne iné? Naše originálne koktaily zaručujú jedinečné okamihy pôžitkov v kombinácii s nezabudnuteľnou letnou atmosférou a tými najlepšími miestnymi arómami. Môžem len odporúčať svoj Radisson Ginger Fizz 100 alebo Dalmatian Paloma 90! Rozhodnutie je však na tebe. Bez obáv, nemôžeš urobiť niečo nesprávne. 

 
Práve vo večerných hodinách sa ti do tváre doslova vpíše južanská ľahkosť a aspoň teraz môžeš s istotou povedať, že si zažil FJAKU na vlastnej koži.  Ja som totiž plážový klub, ktorý miluje leto, uvoľnenú atmosféru a rytmy, sprevádzané čerstvým jedlom a osviežujúcimi nápojmi. To najlepšie však príde nakoniec: Ty! Nenechaj si ujsť svoje leto so mnou v klube Mistral Beach Club. Do skorého videnia.
 
 
 
Som tu pre teba od mája do septembra.
Môžeš ma prísť navštíviť každý deň od 9.00.
 
Moja reštaurácia a bar sú pre teba otvorené každý deň medzi 12.00 a 18.00.
Rovnako aj pre tvoje posedenie pri obede.
  
Ja sa zatiaľ postarám o tú správnu hudobnú kulisu pre uvoľnenú atmosféru a radosť zo života.
 
@mistralbeachclub
#MistralBeachClub
#fjaka