Film BACKSTAGE predstavil svoj plagát!

15.02.2018 22:22

Slovensko sa môže tešiť na horúcu novinku.

Slovenských divákov už onedlho pohltí tanečná horúčka. Do kín prichádza 15. marca film BACKSTAGE. Už podľa plagátu môžeme súdiť, že môže pripomínať úspešné zahraničné tanečné filmy a že je od iných slovenských  filmov skutočne ,,iný´´. Autorom plagátu je fotograf Martin Črep a profesionálny tanečník Spunkey BKP, ktorý sa postaral o jeho vizuálnu stránku.

 

Spomínaný fotograf Martin Črep patrí medzi slovenskú elitu. Jeho prácu už určite každý videl neraz, no pritom to ani netuší. Fotenie berie ako dar, ktorý mu dovoľuje spoznávať zaujímavých ľudí a osobnosti. Medzi ne patria aj herci a tanečníci z filmu, ktorých energia a radosť z pohybu fotoaparát jednoducho miluje. O vizuálu stránku sa postaral tanečník zo skupiny The Pastels, prezývaný ako Spunkey BKP, ktorý si vo filme zahrá postavu Brka, člena skupiny West Coast Crew.

 

Film je o mladých, ale nie len pre mladých.  Podľa tvorcov filmu je vo filme správna a nefalšovaná ingrediencia talentu a srdca, ktorá zaujme každého. ,,Týmto filmom by sme na jednej strane radi prispeli k žánru súčasného tanečného filmu, pobaveniu a potešeniu divákov zo života, dobrého tanca, hudby a zo skvelých hereckých výkonov. Na strane druhej chceme najmä mladým ľuďom ukázať, že nie všetko, čo nám súčasné nablýskané prostredie médií ponúka, je vždy také, ako sa na prvý pohľad javí, a kariéra nemusí byť tá najdôležitejšia hodnota nášho života. Naopak dobré vzťahy, láska a priateľstvo je to, čo nás robí šťastnými a „bohatými“, dodáva producentka filmu Silvia Panáková.

 

Pred premiérou sa všetci tanečníci a herci chystajú na veľkolepú promo tour. Tešiť sa môžu hlavne mestá ako Poprad, Košice, Prešov, Liptovský Mikuláš, Banská Bystrica, Trenčín, Nitra Trnava a celá ,,šnúra´´ sa skončí v Bratislave. Film BACKSTAGE má zámer týmto rozprúdiť medzi Slovákmi tanečnú horúčku a naladiť ľudí k skvelej nálade a radosti zo života. Presný dátum aj s konkrétnym časom a miestom Vám poskytneme už čoskoro.

Všetky aktuálne informácie sú publikované aj na stránke www.backstagefilm.sk, FB stránke Film Backstage a na Instagrame https://www.instagram.com/backstagefilm/. V slovenských kinách bude mať film BACKSTAGE premiéru 15.marca 2018.

Informácie o filme:

SR, ČR – 2018;                                                                               

Premiéra: 15. marca 2018

Žáner: tanečno-hudobný/romantický film

Réžia: Andrea Sedláčková

Produkcia: Arina Film Production

Choreografia: Miňo Kereš

Hrajú:, Mária Havranová, Tony Porucha, The Pastels, Ondrej Hraška, Judit Bárdos, Roman Luknár, Ben Cristovao, Ivana Chýlková, Kryštof Hádek, Dušan Kaprálik a Anton Šulík

 

 

 

Fotogaléria: Film BACKSTAGE