Extra sviežosť pri každom spláchnutí

30.03.2022 22:21
 
Nájsť si čas pre seba je stále náročnejšie, či už máte deti, alebo sa točíte v pracovnom kolobehu. Spoločnosť Henkel prichádza s veselou limitovanou edíciou Bref #metime, ktorá vtipne zachytáva, akým spôsobom trávia ľudia čas na toalete. Každý to má rad po svojom, ale bez ohľadu na to, či kontrolujete e-maily, hráte hry alebo počúvate svoj obľúbený playlist, je dôležité

, aby ste sa cítili príjemne. Máme pre vás štyri nové varianty Bref WC blokov, ktoré prevoňajú vašu toaletu a zrelaxujú vašu myseľ v jednom.
Máte v domácnosti svoje obľúbené miesto, kde by ste vedeli v pokoji popremýšľať a pritom si odľahčiť myseľ príjemnou vôňou? Vďaka limitovanej edícii Bref guličiek sa aj z vašej toalety môže stať svieže a voňavé miesto na relax a odpočinok. Či  ho už využívate na čítanie emailov, hranie online hier alebo počúvanie hudby, zažite výnimočný #časpreseba s inšpiratívnou vôňou, ktorá sa rozvonia hneď pri prvom spláchnutí a poskytne dlhotrvajúcu sviežosť. Tuhé WC bloky dodajú vašej toalete hygienickú čistotu a zbavia vás starostí s nepríjemným vodným kameňom.
Vybrať si môžete z dvoch kategórií extra účinných WC blokov, ktoré poskytnú vašej toalete dokonalú starostlivosť.  Prémiový rad Bref Color Aktiv, vďaka účinným látkam obsiahnutým vo farebnej vode a technológii Odor stop zaistí nielen dokonalú čistotu, ale i lesk – o 50 % viac žiarivej čistoty v porovnaní so suchým povrchom toalety bez použitia WC bloku. V tomto variante vás potešia v limitovanej edícii slon „Paper Artist“ a panda „eMail Checker“. 
 

Kategória blokov Bref Power Aktiv Classic zabezpečuje 4 dôležité funkcie naraz: čistiaca pena, účinok proti vodnému kameňu, ochrana pred nečistotami a extra dlhotrvajúca sviežosť. V limitovanej edícii #metime vás rozveselia dve hravé postavičky, hroch „Music Lover“ a lev „Game Buddy“.
Obe kategórie farebných blokov vám pri každom spláchnutí prevoňajú toaletu kvetinovým nádychom.