Exkluzívne novinky vlasovej kozmetiky na slovenskom trhu

04.02.2019 09:19

Milé dámy, predstavujeme vám novú značku prichádzajúcu na Slovensko, ktorá patrí medzi svetové jednotky na trhu v oblasti starostlivosti o vlasy - TRESemmé.

Značka bola založená pokrokovou ženou Ednou Emméovou v roku 1948. Edna mala vďaka praxi v kaderníctve svojej sestry dostatočnú skúsenosť s tým, ako by mala vyzeraťsprávna starostlivosť a čo všetko by produkty mali spĺňať. A tak vznikla profesionálna vlasová kozmetika TRESemmé, vhodná pre všetky typy žien a pre všetky typy vlasov. Edna dobre vedela, že na sebavedomie žien má veľký vplyv aj stav ich vlasov. Chcela, aby sa preniesol luxus kaderníckych salónov domov, do našich kúpeľní. Teraz sme sa toho dočkali aj my na Slovensku.

Produkty TRESemmé sú založené na unikátnom zložení. Biotín napravuje poškodené vlasy, keratin a marulový olej vlas krásne vyhladia. Technológia Biotín + Repair 7 dodá vlasom potrebnú silu a ochráni ich pred 7 typmi poškodení spôsobených pri stylingu.

 

TRESemmé Biotín + Repair 7

Dokonalé vlasy sú korunou krásy každej ženy. Lenže časté odfarbovanie, žehlenie, fénovanie alebo zapletanie, túto misiu mierne komplikujú. Avšak netreba zúfať! Jednotka na svetovom trhu v starostlivosti o vlasy - TRESemmé, prináša riešenie v podobe revolučného šampóna Biotín + Repair 7, ktorého profesionálne zloženie prenesie luxus kaderníckeho salónu do vašej kúpeľne!

 

Správne zvolený šampón je pre vaše vlasy to najdôležitejšie, veď je to to prvé, čo na ne pri umývaní aplikujete. Je preto podstatné, aby obsahoval všetky vyživujúce látky, ktoré namáhané vlasy potrebujú. Profesionálne zloženie šampónu Biotín + Repair 7 zabezpečuje rýchly prienik účinných látok do vlasového vlákna, a tak ho napraví nielen zvnútra, ale aj zvonku! Už po jednom umytí vlasom dodá potrebnú silu a zabráni ich lámaniu, navyše ich ochráni pred 7 typmi poškodenia spôsobenými pri stylingu. S použitím Biotín + Repair 7 ich môžete smelo kefovať, vysúšať, odfarbovať, farbiť, kulmovať, žehliť alebo zapletať. Aj napriek tomu vaša hriva nebude trpieť ako doteraz a zostane chránená a vyživená.

 

Kondicionér Biotin Repair + 7

Aby vaša hriva bola očarujúca a zdravím prekypujúca, je nutné venovať jej dôkladnú a náležitú starostlivosť. Šampón odstráni prach, mastnotu, zvyšky stylingových prípravkov a ďalšie nečistoty, ktoré sa počas dňa na vlasoch zachytia. Avšak samotný šampón nestačí, tú správnu starostlivosť svojim vlasom dodáte použitím kondicionéru na záver. Ten totiž vlas obalí a zaistí, aby zostal hydratovaný a pripraví ho na následný styling.

Revolučný kondicionér Biotín Repair + 7 od TRESemmé vám bude vďaka profesionálnemu zloženiu tým pravým spoločníkom v starostlivosti o vaše vlasy. Obsahuje totiž  Pro-Repair Complex s tromi druhmi silikónov, ktoré okolo vlasov vytvoria film a ten uhladí aj tie najneposlušnejšie kučery! Biotin obnovuje ich krásu, a to už pri prvom použití! Mikro-olejová technológia dodáva ľahkosť, jemnosť a zároveň poskytuje komfort pre ľahšie rozčesávanie vlhkých vlasov. A Pro-Bond komplex obnovuje vlasové vlákno nielen na povrchu, ale aj zvnútra vlasu.

Profesionálne zloženie jedinečného Biotin Repair + 7 kondicionéru jednoducho prináša luxus kaderníckych salónov do vašej kúpeľne.

Šampón TRESemmé Biotín + Repair 7 a Kondicionér TRESemmé Biotín + Repair 7 sú exkluzívne k zakúpeniu v DM drogériách, po väčšinu času dostupné za promo cenu 6,99 €.