Evelyn „prepadla“ selfičkománii s oscarovým režisérom Jiřím Menzelom

01.03.2018 11:15

Komička Evelyn v novom filme Tlmočník: Menzel si s ňou potykal, Šulík nechcel, aby afektovala

Padli si do oka. Komička Eva Evelyn Kramerová a Jiří Menzel počas spoločného nakrúcania nového slovenského filmu Tlmočník režiséra Martina Šulíka.  Slávny oscarový režisér svojej novej hereckej kolegyni -  mladšej o dve generácie - hneď navrhol tykanie. Láska k humoru skrátka spája okamžite a naprieč generáciami.

Pán Menzel  bol veľmi vtipný. Pracovať s ním je ozajstný zážitok a má môj obdiv. Mám s ním asi 100 selfíčiek a také fotky si človek rozhodne pripne na nástenku,“  vyznáva sa Evelyn, ktorá sa ako komediálny samorast dostala prvýkrát do „vážneho“ filmu. „Musím priznať, že som mala veľkú trému, čo je asi pochopiteľné, keď točíte s takými talentovanými ľuďmi.  Režisér Martin Šulík má super energiu. Stále mi hovoril,  aby som neafektovala, nakoľko mám k tomu sklony. Je prvý človek, ktorý to odo mňa chcel, tak som zvedavá, či sa  to podarilo,“  spomína na minuloročné nakrúcanie Evelyn. V novom filme stvárnila dobrosrdečnú masérku Bertu, takže ju neminula ani šteklivá masážna scéna.

Na jej masérskom stole sa ocitol nikto menší než Najlepší európsky herec roku 2016, Rakúšan Peter Simonischek, dnes už medzinárodná filmová hviezda známa z filmu Toni Erdmann. Ešteže jej s masážou pomáhala kolegyňa Anna Rakovská. „Najprv to bolo rozpačité. Pán Simonischek je profík a neošíva sa. Hneď sa vyzliekol do naha. A my sme nevedeli, kam sa pozerať! Chichúňali sme sa ako dve adolescentky.  Ale potom sme si teda dali olejček na ruky a išli sme na to,“ opisuje svoju „náročnú“ scénu Evelyn, ktorá je už veľmi zvedavá, ako celý film Tlmočník dopadol. Na plátne ho uvidí v pondelok 26. februára, kedy sa v Bratislave uskutoční slávnostná premiéra. Tesne pred tým, 23. februára si však  delegácia  tvorcov na čele s režisérom Šulíkom odskočila do Berlina na svetovú premiéru svojej snímky počas prestížneho medzinárodného filmového festivalu Berlinale. Okrem Jiřího Menzela a Petra Simonischeka si v Tlmočníkovi zahrali aj Zuzana Mauréry, Attila Mokoš, Réka Derzsi, Anita Szvrscek či Judita Hansman.

Distribučná spoločnosť Garfield Film uvedie film do slovenských kín dnes, 1. marca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotogaléria: Evelyn „prepadla“ selfičkománii s oscarovým režisérom Jiřím Menzelom

Záznamy: 1 - 4 zo 5
1 | 2 >>