Dokonale čistá toaleta s vôňou Karibiku

21.06.2016 09:29
Doprajte svojej toalete bezchybnú čistotu a omamnú vôňu diaľok! Prichádza opäť obľúbená limitovaná edícia značky Bref, tentokrát s exotickými vôňami Karibiku.
 
Slnečné dni sú tu a s nimi aj uvoľnená nálada. Návštevy sa hromadia, posedení s rodinou a priateľmi pribúda. Buďte vždy pripravené a majte perfektne čisté a svieže WC. Stavte na overenú kvalitu značky Bref, ktorá teraz ponúka limitované edície s exotickými vôňami ďalekého Karibiku.  Obľúbené WC bloky Bref Duo-Aktiv, so štýlovým dizajnom v tvare úsmevu, sú teraz dostupné aj vo variantoch Jamaica Burst a Bahama Nights. Vyskúšajte vône čarovných ostrovov a vykúzlite si atmosféru týchto ostrovov aj u vás doma. Limitovaná edícia vás osloví nielen dlhotrvajúcou kvetinovou vôňou exotického leta, ale aj svojimi čistiacimi funkciami. Vašej toalete zabezpečí dlhotrvajúcu sviežosť, ochranu pred vodným kameňom a vďaka vysoko účinnej čistiacej pene aj hygienickú čistotu.
Okrem tekutých variantov, je  toto leto opäť dostupná limitovaná edícia Bref tuhých WC blokov vo variantoch Bref Power Aktiv Rio Carnival a Bref Power Aktiv Hawaii. 
Oba varianty novinky Bref Duo Aktiv (Jamaica Burst a Bahama Nights) sú k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 1,99€ (originál) a 3,49€ (originál + refill).
Bref tuhé WC bloky sú k dispozícii vo variantoch: originál za MOC 1,99€, duopack za MOC 3,49€ a  trio-pack za MOC 
4,49€.