Tipy na darček ku Dňu matiek z Dedolesa

25.04.2020 21:42

Deň matiek patrí k najmilším sviatkom v roku. Každú mamičku najviac poteší vlastnoručne vyrobený darček od svojej malej ratolesti. S tipmi na vhodný darček prichádza aj Dedoles.

 

Obrázok, na ktorom je sedenie, jedlo, stôlAutomaticky generovaný popisK mamičke patria srdiečka a tie sú hlavným motívom špeciálne navrhnutej darčekovej krabičky pre najlepšiu mamu, ktorú Dedoles k tomuto sviatku pripravil. Tento malý darček z veľkej lásky určite ocení každá mama.

 

Dedoles, darčeková krabička pre najlepšiu mamu, obsahuje 2 páry ponožiek, cena €14,99

Všeobecne obľúbeným darčekom sú, samozrejme, kvety. Čo tak tento rok, namiesto živých kvetov, darovať mame kvety na ponožkách? Tie tak skoro nezvädnú a každá mamička si spomenie na svoje dieťa, keď si ich bude obúvať.  


Dedoles, veselé ponožky, materiál: 70% bavlna, 28% polyamid a 2% elastan, cena od €4,99

 

 

 

To, ako veľmi k sebe patríte, môžete vyjadriť rovnakými veselými ponožkami. 

 

V Dedoles sortimente nájdete niekoľko motívov, ktoré sú rovnaké pre  deti  aj dospelých. A aby boli všetci spokojní, ponožky môžete venovať aj ockovi.

Ktorý z tipov vás najviac zaujal a páčil by sa vašej mame?

Dedoles, veselé ponožky Panda, cena od €4,49 

 

 

Vedeli ste, že história Dňa matiek siaha až do obdobia antiky? Neskôr, v roku 1914, vyhlásil americký Kongres druhú májovú nedeľu za celoamerický národný sviatok Dňa matiek. Dátum druhej májovej nedele sa rozhodli prijať za svoj takmer všetky krajiny na svete. V Československu sa Deň matiek začal oslavovať v roku 1923, a to najmä zásluhou Alice Masarykovej, dcéry prezidenta T. G. Masaryka.  Tento rok teda budeme u nás oslavovať 10. mája. V Európe sú ale krajiny, kde oslavujú inokedy, napríklad v Poľsku 26. mája., v Maďarsku a Rumunsku 3. mája a vo Francúzsku 7. júna.