Darujte fľašu sektu s vlastným venovaním

16.07.2017 16:34

Milujem ťa! Všetko najlepšie! Alebo len tak. Darujte fľašu sektu s vlastným venovaním

 

Každý z nás sa občas snaží milovanej osobe povedať niečo úprimné a dôležité, no pritom veľmi jednoduché originálnym spôsobom. Odteraz môžete svoje pocity vyjadriť aj priamo na etikete sektu Hubert. Takéto venovanie však v sebe ukrýva oveľa viac, a to spoločne strávený čas pri poháriku bubliniek.

 

Stačí len: „Ľúbim ťa“

 

Jednoduchým „Ľúbim ťa“ vyjadríte naozaj všetko. Očarte partnera v kombinácii s bublinkami sektu Hubert a dodajte večeru správnu atmosféru.

 

Všetko najlepšie!

 

Hľadáte pre kolegu niečo iné, ako pohľadnicu s podpismi od všetkých v kancelárii? Zabudnite tiež na smsky či facebookovské príspevky. Buďte „cool“ a odlíšte sa od ostatných narodeninovým prianím na špeciálnej etikete, kde sa bude vynímať váš vinš spolu s menom.

 

Vôbec však nemusí ísť iba o sviatky ako narodeniny. Hubert sa už pravidelne spája aj s veľkými večierkami, promóciami, maturitami alebo napríklad narodením dieťaťa. Etiketa s osobným venovaním výnimočnosť okamihu podčiarkne a oslavy budú tak ešte štýlovejšie!

 

Kto povedal, že musí byť dôvod?

 

Osobné darčeky, pri ktorých využijete fantáziu a kreativitu sú dnes in. Urobte pre vašu kamošku fľašu Hubertu na mieru a povedzte jej, ako rada ju zasa vidíte. Idete k svokrovcom prvýkrát na návštevu? Pripravte pre nich niečo výnimočné a urobte si u nich „dobré očko“ už od prvého okamihu. 

 

Špeciálnych príležitostí je naozaj veľa a možností, ako ich osláviť takisto. Vytvorte si vlastnú personalizovanú etiketu cez jednoduchý formulár na stránke www.hubertonline.sk. Spoločnosť Hubert J.E. odteraz ponúka túto možnosť pri oceňovanom sekte Hubert Cabernet Savignon blanc de noir, ktorý je špecifický chuťou exotického ovocia a čerstvého biskvitu. Fľaša s konkrétnym venovaním vám príde priamo domov alebo tam, kde si ju prajete doručiť.