Chuť a vôňa tropických krajín

16.11.2021 15:53
Milovníci pudingov zbystrite pozornosť! Jednotka na trhu dezertov v prášku predstavuje PUDING ROKU – Premium Puding Lemongrass s pravou citrónovou trávou. Pohodlne sa usaďte a doprajte si skutočný exotický zážitok pre všetky vaše zmysly. 
 
Jedinečná exotická kombinácia 
 
Dajte do pozoru vaše chuťové poháriky vďaka sviežej a unikátnej NOVINKE – Premium Puding Lemongrass    Dr. Oetker. Doprajte sebe a svojim blízkym poctivý krémový puding s lahodnou chuťou a vôňou tropickej citrónovej trávy (Vôňovec citrónový) pochádzajúcej z juhovýchodnej Ázie. 
Vyvážená kombinácia príjemných citrusových tónov v spojení s delikátnou konzistenciou pudingu, garantuje mimoriadny chuťový zážitok. Okrem prípravy pudingových a dezertných pohárov je vhodný aj ako prísada do múčnikov, osviežujúcich krémov či náplní. Pripravíte ho jednoducho, stačí pridať 0,5 l plnotučného mlieka,  2 – 3 lyžice cukru a 4 lahodné porcie sú hotové za pár minút. . Okrem prémiovej kvality si vaše srdcia získa aj moderný dizajn obalu a skvelá cena. Vďaka pudingom Dr. Oetker sa aj bežný deň  stane výnimočným. 
 
Odporúčaná maloobchodná cena Premium Puding Lemongrass  40 g: 0,52 – 0,57 €
 
Ak radi experimentujete, vyskúšajte ďalšie lahodné príchute, akými sú obľúbená Horká čokoláda, zvodná Pravá Vanilka smotanová, netradičná Čokoláda & Mäta, sladký Extra Karamel či delikátna Jemná Pistácia. 
 
 
 Prajeme vám príjemnú zábavu v kuchyni a dobrú chuť!