Cheesecake jednoducho a rýchlo

28.04.2016 20:10

Novinka od Dr.Oetker – jemný a vláčny Cheesecake

Svetová tvarohová špecialita jednoducho a rýchlo

Asi niet človeka, ktorý nepozná lahodný dezert Cheesecake. Jemnej tvarohovej chuti s krehkým maslovým základom už podľahlo veľa milovníkov sladkého. Teraz si tento poctivý tvarohový koláč môžete pripraviť sami, rýchlo a jednoducho. Vyskúšajte originálnu zmes na pečenie od Dr.Oetker a spoznajte jedinečnú receptúru obľúbenej špeciality Cheesecake.

Tvaroh hýbe svetom

Dnes v každej kaviarni, cukrárni či reštaurácii nájdete poctivý tvarohový dezert nazývaný Cheesecake. Svojich priaznivcov nachádza po celom svete pre svoje krehké maslové cesto a bohatú, na jazyku sa rozplývajúcu chuť tvarohu. Tento dezert vie potešiť tak so šálkou horúcej kávy v zimných mesiacoch, ako aj osviežiť počas horúcich letných dní.

Lahodná chuť ukrytá v jednom balení

Dr.Oetker sa inšpiroval touto výnimočnou svetovou špecialitou a rozširuje sortiment obľúbených zahraničných zmesí na pečenie o ďalšiu – Cheesecake. Originálny výrobok, ktorý v sebe ukrýva jedinečnú receptúru na prípravu poctivého tvarohového dezertu s priemerom 26 cm vám vystačí na 16 porcií. V jednom balení nájdete 330 g zmesi na prípravu cesta a 160 g zmesi na náplň.

Cheesecake Dr.Oetker

• Jedinečný výrobok s jedinečnou receptúrou 

• Jednoduchá príprava s obľúbeným tvarohom 

• Poctivý koláč s priemerom 26 cm 

• S Dr.Oetker sa vždy podarí :-)

Odporúčaná maloobchodná cena Cheesecake Dr.Oetker (490g): 1,85 € - 1,95 €.

 

 

 

 

Paleta zahraničných zmesí na pečenie od Dr.Oetker:

Dr_Oetker_Muffiny_jablko_skorice_290g_3D_CMYK.jpgDr_Oetker_Muffiny_s_cokoladovymi_kuskami_260g_3D_CMYK.jpgDr_Oetker_Muffiny_cokoladove_s_cokoladovymi_kousky_300g_3D_CMYK.JPGDr_Oetker_Cokoladove_Brownies_400g_3D_CMYK.jpg