BMW predstavuje novú flotilu bicyklov

08.08.2016 14:48

Presne na štarte cyklistickej sezóny predstavila značka BMW nové typy bicyklov. Prepracovaným dizajnovým konceptom a modernými technickými komponentmi BMW znovu podčiarkuje svoje zručnosti v oblasti výroby bicyklov.

Rovnako ako u všetkých svojich motorových vozidiel sa značka BMW snaží svojim majiteľom sprostredkovať mimoriadne jazdné vlastnosti aj u bicyklov. Okrem typického rámu s vydutou prednou časťou hornej rámovej trubky, zvaného "Bullneck", charakterizujú tieto bicykle nové farebné prevedenie, chytré dizajnové prvky a zväčšené 28-palcov kolesá.

Nekompromisné štandardy v oblasti dizajnu a moderných technológií.

Nová verzia bicykla BMW Cruise Bike - klasika v portfóliu bicyklov BMW - je pre rok 2016 ponúkaná v bielej farbe Mineral White alebo modrej Aqua Pearl Blue. BMW rozširuje ponúkané veľkosti rámov kolies pre ešte väčší jazdný komfort a lepšie prispôsobenie bicykla postave jazdca.

S = výška približne 160 - 175 cm

M = výška približne 175 - 185 cm

L = výška približne 185 - 195 cm

Vďaka typickej geometrii rámu vyrobeného z hliníka je bicykel BMW ľahko ovládateľný a preto sa perfektne hodí na jazdu v meste.

(Viac obrázkov v galérii pod článkom)

Bicykel Cruise M Bike zaujme čiernou farbou a ráfikmi s ďalšími prvkami v kontrastnej červenej farbe. Tento bicykel bol inšpirovaný typicky športovým dizajnom BMW M. Okrem toho „športovosť“ bicykla Cruise M Bike podčiarkujú z karbónu vyrobené dištančné podložky a sedlová trubka, zaručujúce mimoriadne jazdné zážitky nielen na rovných úsekoch, ale aj v kopcovitom teréne.

Okrem klasických modelov bicyklov pre dospelých ponúka BMW mimoriadne potešenie z jazdy aj pre najmenších účastníkov cestnej premávky. Pre nich má pripravený bicykel BMW Cruise Bike Junior. Športový a robustný bicykel s matným čiernym alebo lesklým bielym rámom, červenou sedlovou trubkou a červenými detailmi na riadidlách, je vyrobený z pevného, ​​avšak ľahkého hliníka. Bezpečnú jazdu zaručujú svetlomety a šesťstupňová prehadzovačka Shimano s ovládaním na rukoväti riadidiel. Uhol sedla i jeho výšku je možné nastaviť podľa veľkosti dieťaťa - čo je dôvod, prečo bicykel rastie spoločne s dieťaťom, a ponúka teda ešte dlhodobejšiu radosť z jazdy.

Kolekcia bicyklov BMW pre rok 2016 a doplnková výbava je k dispozícii na internetovej adrese www.bmw-shop.de  alebo u vybraných predajcov BMW.

Odporúčané maloobchodné ceny pre nasledujúce produkty:

Bicykel BMW Cruise Bike: 995 EUR

Bicykel BMW Cruise M: 1200 EUR

Detský bicykel BMW Cruise Bike Junior: 450 EUR

Fotogaléria: BMW predstavuje novú flotilu bicyklov

1 | 2 | 3 >>