Bicykel pre každého fanúšika BMW M.

15.04.2015 20:40

Limitovaná edícia BMW Cruise M-Bike. Bicykel pre každého fanúšika BMW M.

Špeciálnou limitovanou edíciou Cruise M-Bike dopĺňa BMW svoju kolekciu bicyklov a na jar 2015 vzdáva farebnú poctu vozidlám BMW M. Pre limitovanú edíciu 500 kusov upravila spoločnosť BMW M GmbH svoju charakteristickú žltú metalízu Austin Yellow. Každý model z limitovanej edície bude vybavený vlastnou plaketou a certifikátom.

BMW Cruise M-Bike vyniká moderným dizajnom a ľahkými konštrukčnými prvkami. Vizuálne príťažlivý je tzv. „bullneck“ na hornej tyči v prednej časti rámu, ktorý bol prevzatý z motocyklového dizajnu a pripomína umiestnenie nádrže. Vďaka hliníkovému rámu vyrobenému technológiou hydraulického tvárnenia a karbónovým komponentom je BMW Cruise M-Bike ľahký a zároveň stabilný. Napriek nízkej hmotnosti je rám dostatočne pevný, takže zaručuje maximálny prenos sily pri čo najmenšej námahe. Koncepcia ergonomicky nastaviteľných riadidiel zabezpečuje pohodlnú jazdu a hydraulické kotúčové brzdy Shimano sa zasa postarajú o bezpečný príjazd.

Kolekcia, ktorá spĺňa všetky nároky 
Už viac ako 60 rokov dokazuje BMW svoju kompetenciu v oblasti vývoja moderných a vysoko kvalitných bicyklov. Aj aktuálna kolekcia bicyklov sa vyznačuje univerzálnosťou a kvalitou. Pre deti a mládež sú k dispozícii hneď dva vhodné modely: BMW Kidsbike a BMW Cruise Bike Junior. Pre milovníkov náročných terénov je ideálnym spoločníkom BMW Mountainbike All Mountain. BMW Cruise Bike je vďaka symbióze dynamiky a funkčnosti vhodný pre jazdu v meste. Športovou alternatívou je model BMW Trekking Bike s piestovým dynamom a stabilným nosičom batožiny so zabudovanou pumpou. Okrem rozličných modelov bicyklov ponúka kolekcia BMW aj vhodné príslušenstvo, ako sú napr. ochranné prilby, fľaše, bicyklové zámky alebo praktický cyklistický ruksak.

BMW Cruise M-Bike Limited Edition je k dispozícii u vybraných predajcov BMW. Ďalšie modely z kolekcie bicyklov BMW a vhodné príslušenstvo sú okrem toho k dispozícii online na stránke shop.bmw.de.

Nezáväzné odporúčané ceny uvedených produktov:

BMW Cruise M-Bike Limited Edition: 1600,00 EUR

BMW Cruise M-Bike: 1153,00 EUR

BMW Kidsbike: 272,00 EUR

BMW Cruise Bike Junior: 449,90 EUR

BMW Mountainbike All Mountain: 3141,00 EUR

BMW Cruise Bike: 996,00 EUR

BMW Trekking Bike: 1205,00 EUR

 

 

 

Fotogaléria: Bicykel pre každého fanúšika BMW M.