Ben Cristovao je novým ambasádorom značky PUMA

01.02.2019 09:53

Spevák, textár a profesionálny bojovník v brazílskom jiu-jitsu sa spojil so značkou PUMA v kampani PUMA Man

Športová značka PUMA oznamuje dlhodobé partnerstvo s všestranne nadaným športovcom a interpretom Benom Cristovao. Ben rozširuje tím PUMA ambasádorov, aby posunul svoju kariéru aj osobnosť zase o krok dopredu.

Ben sa prvýkrát predstaví ako nový člen rodiny PUMA v troch videoklipoch a sériou fotografií, ktoré sa nesú v retro štýle. Kampaň PUMA Man šitá Benovi priamo na telo zobrazuje nielen to, čo o Benovi už dávno viete, ale hlavne ho ukáže aj v úplne novom, mnohokrát nečakanom svetle. Máte sa na čo tešiť! A to nie je všetko - v priebehu roka sa chystajú aj ďalšie zaujímavé spoločné aktivity.

"PUMA pre mňa dlhodobo predstavuje jednu z najprogresívnejších značiek na trhu. Vnímal som ju už dlho veľa pozitívne, baví ma, ako sa prezentuje a ktoré osobnosti zo zahraničnej hudobnej scény sú jej veľvyslancami," hovorí Ben Cristovao. "Šport je veľmi dôležitou časťou môjho života, preto som rád, že mi PUMA kryje chrbát," dodáva s úsmevom. "Počas spoločného vymýšľania kampane sme si s PUMOU skvele sadli a čo vzišlo z našich spoločných ideí, teraz rád predstavím svojim fanúšikom a verejnosti. "

PUMA a Ben vytvorili tri krátke videá, v ktorých sa Ben objaví v rôznych životných situáciách a s veľkou nadsádzkou predvedie, čo vie. Klipy, v ktorých naplno uplatní svoj talent, boli natočené na 16 mm film s retro atmosférou. Hudobný sprievod dodal Benov dlhoročný kanadský producent a kamarát Osama Verse-Atila Hussain, ktorý stojí za všetkými jeho hitmi. Jedinečný voiceover pridal herec Martin Stránský. Videá sú podporované mediálnou kampaňou na sociálnych sieťach a objaví sa, samozrejme, aj na Youtube. Fotky sú z dielne uznávaného poľského fotografa Karola Grygoruka.

Ben je skutočný PUMA Man, ktorý stelesňuje hodnoty značky PUMA. Má vplyvný hlas v hudobnom priemysle, kreativita a talent z neho skrátka robia hudobný ikonu; je skutočným bojovníkom a vďaka svojmu sústredeniu, nekonečnej motivácii a vzorovej disciplíny vyniká v bojovom umení jiu-jitsu. Jeho snaha sa stále posúvať ďalej a vášeň pre život sú tým, čo symbolizuje každého, kto chce byť PUMA Man. Ben oslavuje tento rok desať rokov na scéne, čo zavŕši svojím doposiaľ najväčším koncertom v septembri v Prahe.

Pre viac inšpirácie sledujte @PUMA Facebook a IG @BennyCristo.