BACK TO SCHOOL SO SUPER NOVINKAMI

21.08.2019 19:01

Bupi podporuje športové a umelecké talenty detí vo forme rôznych projektov. Aktivity na rozvoj detského potenciálu sú pre značku prioritou, a aj preto prináša od nového školského roka úžasné novinky pre deti od 6 rokov. Nové umývacie prípravky s cool vôňou a kvalitným zložením sú bez parabénov, bez parafínu, s obsahom prírodných zložiek. Balenie aj zloženie je navrhnuté tak, aby splnilo všetky očakávania náročnej cieľovej skupiny školákov, v spojení so šetrnými zložkami. A s kvalitou od Bupi.

Cool&Pretty sprchový gél Kúzlo kvetov / Ovocná bomba

Nemali by chýbať v ruksaku nádejnej tanečníčky alebo gymnastky! Dievčatá od 6 rokov si teraz môžu vybrať z dvoch možností: s vôňou kvetov alebo ovocia. Sprchový gél Cool&Pretty je tá správna voľba pre všetky okúzľujúce a talentované dievčatá. Pri umývaní vytvorí bohatú penu s čarovnou vôňou kvetov alebo bohatú ovocnú penu. Vďaka lanolínu jemne umyje pokožku, zanechá ju po kúpaní hebkú, hydratovanú a neodolateľne voňavú. Nový sprchovací gél s cool vôňou je vhodný pre dievčatá od 6 rokov. Odporúčaná cena: od 1,75 eur / 200ml balenie.

Pre malého športovca

Školský rok za rohom a čo nevidieť dostanete rozpis tréningov vášho talentovaného pokladu...Či už je to tenis, futbal alebo atletika, školák sa nezaobíde bez cool sprchovacieho gélu, ktorý je vhodný (nielen) po každom športovom výkone. Pre všetkých štýlových chalanov od 6 rokov je určená dvojica voňavých noviniek Sport&Fun. Sprchový gél a šampón v jednom je na výber v prevedení Ľadová sprcha alebo Svieža energia. Zoženiete od nového školského roka v 200ml balení v bežnej obchodnej sieti a v drogériách.

Sport&Fun Ľadová sprcha

Skvelá voľba pre správnych chalanov so športovým duchom. Vytvorí pri umývaní ľadovú penu, ktorá neodolateľne osvieži pokožku celého tela i vlasy. Ideálny na denné používanie po akomkoľvek športovom výkone. Produkt aj jeho obal sú navrhnuté tak, aby splnili očakávania náročnej cieľovej skupiny školákov a súčasne šetrne pokožku umývali.

Sport&Fun Svieža energia

Praktické riešenie sprchového gélu a šampónu dva v jednom. Ocenia všetci cool chalani s duchom šampióna. Vyčarí pri umývaní sviežu citrusovú penu, ktorá nádejného športovca dobije energiou na ďalší špičkový výkon.  Odporúčaná cena oboch noviniek je od 1,75 eur.