AVON Pochod s množstvom noviniek,

14.04.2017 16:55

ale stále s rovnakou myšlienkou - pomáhať!

9. ročník AVON Pochodu proti rakovine prsníka 2017 sa uskutoční v sobotu 17. júna v Bratislave.

Spoločnosť AVON Cosmetics každoročne podporuje boj za zdravé prsia prostredníctvom projektu AVON Pochod proti rakovine prsníka. Ani tento rok tomu nebude inak, avšak prichádza s mnohými novinkami spojenými práve s týmto ružovým podujatím. 

Zisk z predaja tričiek poputuje na konto verejnej zbierky AVON Pochod 2017, realizovanej občianskym združením Amazonky. Viac informácií o AVON Pochode nájdete na webovej stránke www.zdraveprsia.sk a na Facebook-ovom profile Avon proti rakovine prsníka.

*Tričká sú predávané v mene a na účet občianskeho združenia Amazonky. Zisk z predaja zakúpených tričiek putuje na konto verejnej zbierky “AVON Pochod 2017″, realizovanej občianskym združením Amazonky, povolenie číslo: SVS-OVS2-2016/035805, registrovaná pod číslom zbierky 000-2016-035805 a bude použitý na programy boja proti rakovine prsníka.

AVON Pochod proti rakovine prsníka

Spoločnosť AVON Cosmetics sa na Slovensku venuje problematike rakoviny prsníka už viac ako 19 rokov. Patrí medzi 50 krajín vo svete, ktoré každoročne podporujú boj proti tejto chorobe prostredníctvom projektu AVON Pochod proti rakovine prsníka. Cieľom tohto charitatívneho podujatia je starostlivosť o zdravie žien, zvýšenie povedomia verejnosti o tomto ochorení a podpora výskumu v tejto oblasti. Od vzniku projektu sa podarilo vyzbierať viac ako 1,2 milióna EUR, ktoré poslúžili na podporu vzdelávania zdravotníckeho personálu, študentov, zlepšenie kvality života a psychosociálnu podporu žien, kúpu diagnostických prístrojov, operačnej techniky a šírenie osvety v rámci prevencie verejnosti.

 

 

 

 

Fotogaléria: AVON Pochod s množstvom noviniek,