Ako v lete trpia vaše vlasy?

15.06.2022 21:26

Leto je za rohom a s ním aj zaslúžená pohoda, slnko a odpočinok, na ktorý sa už tak dlho všetci tešíme. Obdobie teplých dlhých večerov, slnečných dní, ale aj exotických dovoleniek. Je to krásny čas, pri ktorom bohužiaľ trpia naše milované vlasy. Práve leto je pre nich totiž jedným z najnáročnejších období. Doprajte preto svojim vlasom tú správnu starostlivosť v podobe kvalitnej vlasovej kozmetiky. Produktový rad Gliss Summer Repair môže byť to pravé riešenie pre vaše vlasy.

 

Práve príjemné slnečné lúče kvôli UV žiareniu vlasy oslabujú a vysušujú. Každodenný pobyt na slnku poškodzuje vlasový proteín. Vlasy sú potom viac náchylné k lámavosti, alebo sa dokonca štiepia. Ďalším problémom je chlórovaná aj slaná voda, ktoré taktiež narušujú štruktúru vlasu a tým ho zásadne poškodzujú. Je dôležité sa preto chrániť pred týmito nepríjemnosťami, napríklad pokrývkou hlavy alebo návštevou kaderníka tesne pred začiatkom leta, ktorý vaše vlasy pripraví na sezónu.

 

Záchranou je predovšetkým kvalitná vlasová kozmetika, ktorá dodá vlasom veľmi potrebnú starostlivosť. Tú vám zaručí produktový rad Gliss Summer Repair obsahujúci omega 9, oleje z marhúľ a ďalšie ingrediencie prírodného pôvodu. Produktový rad obnovuje vysušené a poškodené vlasy od slnečného žiarenia a ochraňuje farbu vašich vlasov pred vyblednutím. Gliss Summer Repair ponúka hneď niekoľko produktov – šampón, regeneračný balzam v spreji, ošetrujúci olej a masku 3v1. Masku 3v1 môžete použiť ako kondicionér, bezoplachovú masku alebo ako zmývateľnú masku. Olejček Summer Repair zase okamžite obnoví lesk vašich vlasov. Gliss Summer Repair okrem iného odstraňuje aj zvyškovú soľ a chlór, obnovuje prirodzený lesk vlasov a dodáva im hebkosť. Zachráňte svoje vlasy pred zničením s Gliss Summer Repair!