5 rád, ako sa s bábätkom behom chvíľky naladiť na pozitívnu vlnu

08.04.2017 20:36

Mamičky, každá z vás si iste zaslúži počas náročného dňa niekoľko minút odpočinku, pri ktorom načerpáte novú energiu. Vychutnajte si tieto chvíľky s vašim každodenným spoločníkom, cereálnym nápojom Caro, s ktorým sme pre vás zostavili niekoľko rád a možností, ako načerpať pozitívnu energiu aj pri vašich deťoch. Nie nadarmo sa totiž hovorí: "Šťastná mama, šťastná rodinka." Navyše máte možnosť získať skvelého a predovšetkým praktického pomocníka - krásne detské sedadlo od Fisher-Price vo farbách jari!

 

1) Kto sa hrá, poslúcha

Takmer pre každého je počas hektického pracovného nasadenia náročné nájsť si doma čas zacvičiť, nieto ísť sa odreagovať do posilňovne. Zapojte do svojho bežného dňa pohybové aktivity, ktoré môžete vykonávať aj s vaším dieťaťom. Je tu jar a to nás logicky láka von! Vyrazte spoločne na športové detské ihrisko, kde si na cvičebných nástrojoch môžete užiť chvíľku preťahovania a posilňovania svalov vonku na vzduchu. Ak vám to počasie nedovolí, stále máte doma k dispozícii zábavné hry, skladanie kociek alebo vždy vďačné knižky a rozprávky.

 

2) Pitný režim na pozitívnu náladu

Správny pitný režim je základom zdravia každej mamičky, to je známa vec. Dôležité je však aj to, čo pijeme. Samozrejme, že voda je základ života, ale psychickú pohodu nám navodia aj teplé nápoje, ktoré upokoja myseľ a pohladia bruško. Caro je teda ideálnym doplnkom pre dodržiavanie pitného režimu. Mamička si pochutí na kvalitnom nápoji, vďaka ktorému si zabezpečí prísun zdraviu 

prospešných látok a pritom zavrie oči, zahreje ruky a vychutná si chvíľku sama pre seba…

 

3) S kočiarikom medzi stromami

Stromy majú moc odovzdávať pozitívnu energiu a v spojení s kvalitným pitným režimom sú správnou cestou k lepšej nálade. Odporúčame vyskúšať napríklad stollering čiže "kočíkovanie" v prírode. Vyberte si niektorý zo zaujímavých chodníkov a okrem vody si pripravte do termosky vaše obľúbené Caro. Ak budete mať šťastie na jarné slniečko, aj krátka oddychová prechádzka vám dodá energiu do ďalších dní.

 

4) Smejte sa ako vaše dieťa!

Vedeli ste, že deti sa v priemere smejú 300 krát denne, zatiaľ čo dospelí iba 7 až 15 krát? Nezabúdajte sa tešiť aj z maličkostí a párkrát za deň sa zasmejte pekne od srdca. Smiech spôsobuje výrazné okysličenie tela a mozgu, zlepšuje zdravie a dodáva energiu, navyše ho môžete praktizovať aj doma v obývacej izbe s dieťatkom.

 

5) Detské sedačky pre bábätká aj batoľatá

Detské sedačky sú skvelým pomocníkom pre každú mamičku. Potrebujete si chvíľku oddýchnuť a len spoločne odpočívať? Sedadlo sedátka jemne vibruje, ľahko tak vaše bábätko ukolíše k spánku a upokojí ho. Potrebujete pár minút minút na žehlenie bielizne? Hrazdička s doplnkami na sedátku poslúži ako animátor, ak potrebujete mať voľné ruky. Navyše posilňuje motoriku a zmysly dieťaťa. To tak môže bezpečne pozorovať dianie okolo seba vďaka trojbodovým popruhom. Skrátka perfektný partner pri vývoji a výchove dieťaťa rovnako ako nápoj CARO! 

 

Chceli by ste takúto ukľudňujúcu sedačku aj pre vášho drobčeka?   
Stačí si kúpiť Nestlé CARO od 3. 4. 2017 do 28. 4. 2017, poslať SMS s dátumom a časom nákupu a schovať si pokladničný doklad. Štyridsať šťastných, náhodne vybraných sútažiacich, vyhrá obľúbené sedátka značky Fisher-Price vo farbách jari. Mamičky, kúpte cereálny nápoj Caro pre celú svoju rodinu a začnite tak každý váš deň so správnym životným štýlom. CARO je vyrobené výhradne z obilnín a čakanky, dobre stráviteľné vďaka vláknine a pre zdravie mamičky aj bez kofeínu, konzervantov a ochucovadiel.
Viac informácií k súťaži o sedačku nájdete na www.caro.cz/sk