4711 PRAVÁ KOLÍNSKA VODA

18.04.2015 13:52

Vôňa z Kolína – svetová značka

4711 Pravá kolínska voda predstavuje jednu z najstarších značiek sveta – a právom jednu z najznámejších. Už cárovná Katarína z Ruska, Napoleon a Goethe používali a chválili kompozíciu z Kolína. Pretože táto vôňa už 222 rokov zachováva to, čo sľubuje. Jedinečná kompozícia pôsobí blahodarne na telo, ducha a dušu. Vôňa pôsobí oživujúco, vitalizujúco a upokojujúco, podľa nálady.

Tajomstvo sviežosti a vyrovnanosti: vôňa

Presná kompozícia Pravej kolínskej vody 4711 sa dodnes prísne tají. K vybraným účinným látkam patria éterické oleje, ktoré sú známe vďaka svojim špecifickým aroma-terapeutickým účinkom. Bergamot, citrón a pomaranč sa postarajú o svieži úvod a nezameniteľný revitalizujúci zážitok: Vedomé zdôraznenie oživujúcich a ľahkých ingrediencií v hlave parfému dodáva Pravej kolínskej vode 4711 jej charakteristickú a príjemnú vôňu. Levanduľa a korenistý rozmarín uvoľňujú a posilňujú nervy. Drahocenný nerol – získaný z kvetu citrónovníka naproti tomu upokojuje a zároveň dodáva pozitívnu náladu.  

Míľnik vo výrobe vôní

4711 Pravá kolínska voda dopomohla vzniku celého rodu vôní – takzvaných ľahkých kolínskych. Typický kolínsky akord písal dejiny vôní a patrí ku klasickému repertoáru pri kreácii vôní.

Legendárny flakón

Nemenej slávny je aj flakón povestnej aromatickej kolínskej vody. Je ním Molanus fľaša so svojím nezameniteľným dizajnom, ktorú v roku 1820 vyvinul destilátor Peter Heinrich Molanus. Vďaka šesťuholníkovému tvaru sa uľahčilo skladovanie, používanie a transportfliaš – okrem toho sa umožnilo nalepenie veľkoplošných etikiet, aké sa používajú ešte ajdnes. Farby predstavujú ďalšiu signatúru známej značky Pravej kolínskej vody 4711.Náročná, ornamentom zdobená etiketa vyniká vďaka brémskej modrej a zlatej farbe.Zobrazené medaily predstavujú úzky výber početných vyznamenaní, ktoré Pravá kolínskavoda 4711 získala na svetových výstavách od Philadelphie až po Melbourn. Aj cenný zlatý uzáver a červená pečať skrývajú pravosť voňavej klasiky so svetovým menom.

Aplikačný rituál parfumu 4711 prebieha nasledovne: vydýchnite a uvoľnite sa. Veľkú dávku Pravej kolínskej vody 4711 si následne rozotrite v rukách a jemne vmasírujte do šije a spánkov.

 

V ponuke vo vybraných drogériách.

Fotogaléria: 4711 PRAVÁ KOLÍNSKA VODA