Aktuálne

Tekvica – kráľovná jesenného menu

29.09.2017 20:42
K jeseni už tradične patrí tekvica. Nielen ako zubatá svietiaca dekorácia v predvečer sviatku zosnulých, ale aj ako výborná kulinárska pochúťka. Tekvice majú rozmanitú veľkosť, dužinu, chuť i pestrú škálu farieb – rovnako ako jeseň. V kuchyni ju možno premeniť na atraktívne pokrmy plné chuti....

Obujte sa do jesene

18.09.2017 16:03
Nástup krátkych daždivých dní a chladných dlhých nocí neznamená, že si nutne musíte zaliezť do tepla domovov a túžobne z okna očakávať jar. Kedy inokedy si totiž užiť poriadne nákupy, než vtedy, keď je vonku počasie, že by človek ani psa nevyhnal? Napríklad u Baťu, kde na vás čakajú...

Nazbierajte celú medvediu rodinku

14.09.2017 18:02
Deti milujú plyšové hračky a vy zasa milujete vôňu čerstvo vypranej bielizne! Medvedík Coccolino so svojou rodinkou mieri priamo k vám. Získať celú rodinku hebkých plyšových medvedíkov je skutočne ľahké. Ako na to? Medvedík Coccolino je symbolom aviváží Coccolino dlhé roky. Predstavuje...

Od kolísky v kráse

12.09.2017 18:46
Spisovateľka Tamara Šimončíková Heribanová už roky popularizuje krásu slovenského ľudového odevu. Staré pôvodné kroje zbiera vyše pätnásť rokov a aj vďaka jej aktivitám v tomto odvetví, začali mnohí spájať historický sviatočný odev roľníckej spoločnosti s adekvátnym pomenovaním SLOVENSKÉ HAUTE...

Kvalitné pivo patrí k dobrému jedlu už 175. rokov

11.09.2017 09:33
Párovanie jedla s nápojmi je čoraz obľúbenejšou disciplínou. Pomerne známe je to, že ležiaky plzenského typu sa hodia ku gulášom, či rôznym druhom mäsa. Pivo má však všestranné využitie aj pri príprave jedál. Môžeme ho použiť do rôznych marinád, dezertov, omáčok, či už samotné alebo ako pivný...
Záznamy: 266 - 270 zo 317
<< 52 | 53 | 54 | 55 | 56 >>