S láskou a odporúčaním pediatrov

29.01.2020 12:54

To najlepšie, čo svojmu dieťatku okrem lásky môžete dať, je špičková starostlivosť o pokožku najmenších. S tým vám pomôže značka Bupi. Prípravky z radu Bupi BABY odporúčajú aj pediatri – už od prvého dňa.

Jemný kúpeľ nadovšetko!

Po celodennom maratóne spoznávania, učenia a zábavy je čas šetrne umyť detské telíčko niečím jemným a príjemne voňavým. Bupi BABY Jemný kúpeľ s nechtíkom je ten správny výber! Slovenská značka BUPI ponúka skvelú pomôcku na kúpanie už od narodenia. 

Kúpeľ 3 v 1 je spojením šampónu na vlásky, umývacieho gélu a peny do kúpeľa. Obsahuje výťažok z nechtíka lekárskeho, ktorý má hojivé a ošetrujúce účinky na pokožku. Stačí jeden produkt a dieťatko je čisté, s hydratovanou pokožkou a voňavými vláskami. „Pena“ je čarovné slovíčko pre všetky deti, zbožňujú čvachtanie a hranie sa s bublinkami. Doprajte im osviežujúci kúpeľ so zárukou, že ste zvolili kvalitnú detskú kozmetiku bez parabénov (konzervantov) a parafínov (ropné zložky). Čudujete sa, čo by v detskom šampóne robila ropa?! Ak starostlivo čítate zloženie na obaloch detskej kozmetiky, zistíte, že sú na našom trhu stále výrobky, ktoré tieto nevhodné zložky obsahujú. Pozor na ne, pokožke dieťatka rozhodne neprospievajú. Kozmetika slovenskej značky BUPI je navyše bez obsahu farbív či alkoholu a parfémová zložka je bez alergénov. Používanie už od narodenia odporúčajú aj pediatri – Slovenská pediatrická spoločnosť podporuje zodpovedných rodičov, aby pre deti vyberali iba overené a kvalitné prípravky so šetrným zložením, ku ktorým produkty BUPI Baby jednoznačne patria. 

www.bupi.sk