Rozvoňajme jeseň!

21.09.2020 22:18

Vône, ktoré vás udržia v teple i v chladných dňoch.

Keď príde jeseň, rozlúčime sa s letnými večermi strávenými na čerstvom vzduchu a schováme sa doma, ďaleko od prvých mrazov. S parfémom je to podobné. Na jeseň vyberáme sladké, drevité, orientálne a pižmové vône, ktoré dodávajú teplo a kúzlo. Hľadáme parfémy, do ktorých sa môžeme ponoriť ako do teplého svetra. Vône, ktoré nám umožnia zabudnúť na šedú oblohu, padajúce lístie a blížiacu sa zimu.  
    

Na zahriatie

Betty Barclay - Tender Love 
 
Keď letná aura ustupuje chladným ránam a daždivým dňom, príroda nás inšpiruje k zmene. Týka sa to nielen obsahu nášho šatníka, ale taktiež vôní. Tender Love sa javí ako výrazná vôňa evokujúca teplé dni: parfém s elegantnými tónmi jazmínu a frézie v srdci, ovocný odtieň mandarínky v jadre a tóny jantáru a pižma na konci.
 
 
Betty Barclay Tender Love, 20ml, 21,75 €  
    
    

Elegantný drevorubač


TABAC Original Craftsman 
 
Keď teplota klesne, túžime najviac po hlbokých teplých vôňach. Koncept TABAC Original Craftsmen je inšpirovaný remeselným trendom, ktorý zdôrazňuje kvalitu, trvanlivosť a tradičnú výrobu. Nadčasová, vysoko aromatická mužská vôňa, ktorá priťahuje pozornosť svojou živou kombináciou tónov citrusov a čierneho korenia, vyžaruje teplo a modernosť prostredníctvom zmyselnej fazule tonka, dreva a kože.
 
TABAC Original Craftsman, 50ml, 21,75 €  
    
     

Prechádzka vo farebnom lese

s.Oliver Follow Your Soul 
 
Na jeseň si vyberáme vône, ktoré stimulujú zmysly a vyžarujú vibrujúce teplo. A najlepšie je stráviť obdobie chladného počasia so svojimi blízkymi. Nový s.Oliver Follow Your Soul s tónmi podmanivého cédru a santalového dreva pre mužov a ženy zdôrazňuje nezávislú energiu, ktorá funguje v lete i na jeseň.
 
 
 
s.Oliver Follow Your Soul, 30ml, 24,75 €   
    
    
    
 
Vône sú k dispozícií v drogériách dm.