Príďte si užiť jarný nákupný event s bohatým programom

11.03.2024 23:08

Potrebuje váš štýl zmenu? Ideálnou príležitosťou na jarnú obnovu šatníka je obľúbený nákupný festival Víkend zliav v Auparku s magazínom TopFashion. Podujatie vám prináša jedinečnú šancu objaviť najnovšie trendy, využiť špeciálne ponuky v množstve predajní trendy značiek a užiť si bohatý sprievodný program.

 

Vyhľadávané obchodné centrum pri Sade Janka Kráľa sa od 14. do 17. marca 2024 premení na kráľovstvo výhodných nákupov. Spolu s magazínom TopFashion, hlavným partnerom celého eventu, ponúkne Aupark okrem exkluzívnych zliav aj tematické podujatia, aby spolu s nákupnými maniačkami a maniakmi poriadne oslávil príchod jari.

 

 

V zapojených obchodoch sa môžu všetci shopaholici tešiť počas štyroch dní na špeciálne ceny módnych kúskov, kozmetiky, šperkov, ale aj spotrebičov. Zľavy vo výške 20 % či viac ponúkajú na celý alebo vybraný sortiment módne značky ako Alain Delon, Tom Tailor, Chantall a Coccinelle, predajne s kozmetikou ako Manufaktura, Yves Rocher, Pupa alebo Marionnaud, aj obchody s obuvou a športovým tovarom ako Intersport či Humanic. Využiť môžete aj výhodnú ponuku v obchode ETA alebo v talianskej reštaurácii Duetto Ristorante.

 

Ako získať knižku plnú zliav?

Všetko, čo potrebujete na predĺžený víkend plný nakupovania, je zľavová knižka s viac ako 100 kupónmi, ktorú môžete získať kúpou časopisu TopFashion Jar 2024 (v predaji od 8. marca 2024). Nájdete v ňom kupón, ktorý si budete môcť vymeniť za fyzickú knižku v dátume konania eventu u hostesiek v Auparku. Ak preferujete digitálne kupóny, nájdete ich na webovej stránke www.auparknakupy.sk, a následne ich predložíte v mobile v jednotlivých prevádzkach.

Ak ste členmi vernostného programu, v newslettri nájdete digitálny kupón spolu s až 15 VIP kupónmi s vyššou zľavou. Užijete si aj ďalšie prekvapenie  – taštičku s darčekmi od partnerov a TopFashion. Viac informácií o tom, ako sa stať členom vernostného programu Club, nájdete na stránkach Auparku.

Bohatý program plný skrášľovania i oddychu

Okrem neodolateľných ponúk prinesie marcový nákupný maratón aj pestrý program. Užiť si ho budete môcť všetky štyri dni 12:00 do 19:00 hod. Navštívte módny kútik s TopFashion, kde budete môcť vo štvrtok stretnúť štylistku FashionSpy a v piatok štylistu Alexa Lindova. Ak chcete okrem šatníka vylepšiť aj svoj jarný look, tešiť sa môžete na vlasový styling a poradenstvo s Wellaflex, manikúru s Essie, kozmetiku Glow Facial s Envy, líčenie s Douglas či Queen Cosmetics, alebo beauty poradenstvo s Yves Rocher a KIEHL'S.

 

Ak vás celodenné nakupovanie trochu unaví, doprajte si pauzu v ginovom bare s Toison. Zvečniť príjemné chvíle s vašou nákupnou parťáčkou či parťákom si budete môcť pri fotostene s TopFashion, kde sa o bezplatné vytlačenie fotografií postará CEWE. Piatok sa bude konať aj fotografovanie People of Aupark (15:00 do 17:00) v spolupráci s TopFashion - hľadať sa budú najlepšie outfity v Auparku. Na nákupy môžete pokojne vziať aj deti, ktoré sa zabavia počas kúzelného čítania v stánku Albi. Na sociálnych sieťach budete môcť súťažiť o mystery box plný prekvapení.

Takúto nabitú nákupnú horúčku s množstvom neodolateľných ponúk a zábavy si jednoducho nemôžete nechať ujsť. Nezabudnite na zľavovú knižku, pohodlnú obuv a vychutnajte si najväčší jarný nákupný event naplno.

Viac informácií nájdete na www.auparknakupy.sk.