Pre život v pohybe

14.05.2020 20:14

Každý deň prináša do našich životov množstvo povinností a s tým súvisiaci neustály pohyb. Ráno sa ponáhľame do práce, po nej „letíme“ na nákup, s deťmi na krúžky a večer sa snažíme venovať svoj čas domácnosti alebo cvičeniu. Kolobeh, ktorý si žiada množstvo energie a trpí ním aj naše oblečenie. A hoci hektickosť bežných dní ide teraz do úzadia a život sa spomalil, máme priestor, aby sme sa zamerali na svoju domácnosť.

S tým súvisí aj obmena šatníka, pranie či čistenie obľúbeného oblečenia. Ak ste sa pustili do týchto aktivít, účinným pomocníkom bude prací prostriedok Persil. Ukrýva v sebe novú technológiu pre neutralizáciu zápachu, preto akémukoľvek oblečeniu, vystavenému neustálemu používaniu alebo aktívnemu životu, prinavráti sviežosť a čistotu.  

Ak je aktívny alebo uponáhľaný život pravidelnou súčasťou vášho života, potom rozhodne viete, čo znamená starostlivosť o oblečenie. Najmä dlhé dni v kancelárii či pravidelná hodinka cvičenia v posilňovni sú skutočnou skúškou pre sviežosť oblečenia. Nepríjemné zápachy môžu byť dôvodom, pre ktoré ste sa radšej rozhodli zbaviť oblečenia – dočasne alebo nadobro.

Podobné aktivity síce vo vašom kalendári teraz nesvietia, aj toto je však čas, kedy sa možno venovať svojmu oblečeniu a prinavrátiť mu pôvodnú čistotu a sviežosť. Prací prostriedok Persil s novou technológiou neutralizácie zápachu bojuje s týmto nepríjemným problémom. Vďaka jedinečnej funkcii sa počas prania neutralizujú intenzívne pachy a vy môžete nosiť oblečenie bez obáv.

Až pre 93% spotrebiteľov je nepríjemným problémom najmä zápach potu a mastnoty, ktorý sa zachytáva do oblečenia. Persil ponúka dlhodobé riešenie pre prinavrátenie sviežosti a čistoty. V prvom kroku sa počas prania oblečenie dôkladne čistí aj od tých najhlbších nečistôt a tvrdých škvŕn, a to vďaka technológii hĺbkového čistenia so špeciálnou zmesou enzýmov.

V druhom kroku pôsobí technológia neutralizácie zápachu – neutralizuje nežiaduce pachy a dokonca predchádza ich vzniku.

Ako je to možné? Táto patentovaná technológia prenikne hlboko do vlákien oblečenia, kde dokáže neutralizovať nepríjemný zápach a zároveň vytvára ochrannú bariéru, ktorá bráni usadzovaniu nepríjemných pachových molekúl.

Na rozdiel od iných pracích prostriedkov tak nový Persil Odor Neutralization zápach neprekrýva, ale eliminuje ho až do úrovne vlákien. Vaše oblečenie tak zahalí dlhodobou sviežou a ničím nerušenou atraktívnou vôňou. Tento benefit oceníte predovšetkým pri starostlivosti o textílie vyrobené zo syntetických vlákien a zmesových textílií, ktoré sú pre svoju štruktúru citlivejšie na zápach.

Výrobok je vhodný pre všetkých, ktorí bojujú s nepríjemným zápachom svojho oblečenia.

Nový Persil Odor Neutralizacion proti silným zápachom je teraz k dispozícii vo variante Regular pre bielu a stálofarebnú bielizeň, Color pre farebné oblečenie a  obľúbených pracích diskov Persil Discs 4v1. Maloobchodná odporúčaná cena za balenie s 18, resp. 11 dávkami je 3,99 Eur.